Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 706
Serieanmeldelse
31. aug. 2022 | 16:00

Ringenes herre: Mag­trin­ge­ne

Efter de to første afsnit mangler verdens dyreste tv-serie alt det, der ikke kan købes for penge.

Serieanmeldelse
25. mar. 2021 | 09:25

Den som dræber: Fanget af mørket – sæson 2

Med et forfriskende fokus på mandlige ofre er anden sæson af dansk krimiserie noget af det mest nyskabende i dansk tv-dramatik meget længe.

Serieanmeldelse
24. sep. 2021 | 06:24

Ka­stanje­man­den

Søren Sveistrup har med Netflix i ryggen overført sin roman til en af de bedste dansktalende krimiserier i meget lang tid – original, uforudsigelig og knaldspændende.

Serieanmeldelse
30. juni 2022 | 03:07

Orkestret

DR-serie om grænser og længsler i Symfoniorkestret er en morsom hudfletning af #MeToo-bevægelsen.

Serieanmeldelse
19. aug. 2022 | 13:07

Håber du kom godt hjem

Det er en genistreg at pakke en nødvendig historie om voldtægt ind i en detektivisk ungdomsserie, der vil danne forbillede for målgruppen.

Serieanmeldelse
19. okt. 2022 | 23:02

The Rising

Dansk skuespiltalent er overbevisende i rollen som en afdød teenager, der leder efter sin egen morder i spændingsfyldt britisk krimi-thriller.

Serieanmeldelse
24. dec. 2017 | 17:07

Modus – sæson 2

Underholdningsværdien stiger i anden sæson af svensk krimiserie, der til gengæld må slække på troværdigheden og karaktertegningen.

Serieanmeldelse
01. jan. 2019 | 19:17

Lykke-Per – tv-serie

Tv-serien lapper på de løse ender i spillefilmen, men kunne sagtens have båret flere afsnit og gjort mere ud af det moderne gennembrud.

Serieanmeldelse
18. nov. 2020 | 14:26

Friheden – sæson 2

Morsomt svindlerdrama om fuppende forstadspar er opfindsom underholdning med forrygende skuespilpræstationer.

Serieanmeldelse
16. mar. 2021 | 10:43

Under over­fla­den

Danskere og tyskere er kulturelt ligeværdige i sommerlækker serie, hvor der bliver trådt for meget vande.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 12:43

MeToo: Sexisme bag skærmen

Dokumentarserie om TV 2 er et studie i krænkelser, dårlig ledelse, magtmisbrug og en giftig kultur, hvor mandlige chefer i årevis har ført sig frem som grove og liderlige alfahanner.

Serieanmeldelse
16. dec. 2021 | 13:20

Station Eleven

Håbet gennemsyrer stemningsfuld og velspillet miniserie, hvor civilisationen er blevet smadret af en dødbringende influenza.

© Filmmagasinet Ekko