Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 189
Streaminganmeldelse
16. maj 2022 | 23:07

Toscana

Nu forstår man godt, hvorfor ufrivilligt komisk kokkedrama med Anders Matthesen ikke kom i biografen.

Streaminganmeldelse
22. apr. 2022 | 13:02

Tsumu – Hvor går du hen med dine drømme?

Unge grønlændere gør op med den sociale arv i fremragende dokumentar, der er en nødvendig stikpille til rigsfællesskabet.

Streaminganmeldelse
06. apr. 2022 | 18:24

All the Old Knives

Janus Metz’ amerikanske agentdrama byder på lækkert fotograferet spænding i en verden med skæg og blå briller, som stadigvæk fascinerer.

Streaminganmeldelse
04. apr. 2022 | 23:13

Summer of Soul

Festival med afroamerikansk musik, der har stået i skyggen af Woodstock, bliver bragt til ære og værdighed. Men fortjente dokumentaren Oscar på bekostning af Flugt?

Streaminganmeldelse
25. mar. 2022 | 11:03

The Eyes of Tammy Faye

Oscar-nomineret biopic om hjertevarm tele-evangelist ser gennem fingre med, at hun var en gigantisk bedrager.

Streaminganmeldelse
23. mar. 2022 | 14:01

Sort krabbe

Noomi Rapace glimrer i uhyggeligt aktuelt krigsdrama, men har hun ikke snart aftjent sin værnepligt i actionfilm som sortbæltet datter af Sylvester Stallone og Liam Neeson?

Streaminganmeldelse
09. mar. 2022 | 17:10

Rød

En kæmpe rød panda sætter forholdet mellem mor og datter på prøve i Oscar-vinders vidunderlige hyldest til puberteten.

Streaminganmeldelse
24. feb. 2022 | 11:28

The Tinder Swindler

Opsigtsvækkende dokumentar rammer tidens true crime-ånd, men bliver med unødvendig persondyrkelse selv en skurk.

Streaminganmeldelse
15. feb. 2022 | 23:05

Against the Ice

Overlevelses-thriller om en autentisk dansk polarekspedition er et hjertebarn for Nikolaj Coster-Waldau, men også en poleret Netflix-produktion.

Streaminganmeldelse
08. jan. 2022 | 12:10

The Tender Bar

George Clooneys film om en ung fyr og hans faderfigur står i skyggen af Good Will Hunting og udmærker sig med et privilegieblindt budskab om, at enhver er sin egen lykkes smed.

Streaminganmeldelse
05. jan. 2022 | 10:22

Harry Potter 20-års jubilæum: Tilbage til Hogwarts

Genforeningen mellem de medvirkende i en af historiens største filmserier er en tandløs omgang, der bevidst viger uden om de kontroversielle emner.

Streaminganmeldelse
04. jan. 2022 | 17:04

The Velvet Un­der­ground

Todd Haynes har skabt noget nær det optimale portræt af den legendariske New York-gruppe, der banede vejen for rock som kunst.

© Filmmagasinet Ekko