Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 163
Streaminganmeldelse
18. juni 2021 | 11:39

Luca

Pixar fanger en tone af solsveden nostalgi og svunden barndom i sjov animationsfilm om venskab og havmonstre.

Streaminganmeldelse
04. juni 2021 | 19:21

Bacurau

Forrykt brasiliansk film er umulig at rubricere og forudsige, når den springer fra landsbyskildring over skruppelløse sportsmordere til samfundskritik.

Streaminganmeldelse
31. maj 2021 | 18:56

The Maur­it­ani­an

Konsekvenserne af ”krigen mod terror” skildres med kvalmende styrke i retssalsdrama, hvor en mistænkt i Guantanamo-lejren udsættes for brutal tortur.

Streaminganmeldelse
26. maj 2021 | 20:38

Friends: The Reunion

Hjertevarme og kynisme går hånd i hånd, når vennerne mødes efter sytten år i et særafsnit, der endevender alle aspekter af successerien.

Streaminganmeldelse
25. maj 2021 | 12:53

Hamilton

En af nyere tids mest populære musicals om amerikansk landsfader underholder også på skærmen med livlig rap og skarp historiefortælling.

Streaminganmeldelse
14. maj 2021 | 10:55

Kvinden i vinduet

Stjernespækket Netflix-thriller lader sig kraftigt inspirere af Hitchcock i psykologisk drama, der ender chokerende trivielt.

Streaminganmeldelse
14. maj 2021 | 07:19

Army of the Dead

Blod og hjernemasse flyder i en lind strøm i Zack Snyders underholdende, men tyndbenede tilbagevenden til zombiegenren krydret med en kupfilm.

Streaminganmeldelse
11. maj 2021 | 19:46

Familien Mitchell mod ma­ski­ner­ne

Med uforlignelig visuel komik og kærlighed til den dysfunktionelle familie ligner Netflix-animationsfilm en klassiker, der står mål med Pixars bedste.

Streaminganmeldelse
10. maj 2021 | 18:05

The Crime of the Century

Alex Gibney opruller USA’s opioidkrise og udstiller både medicinalindustrien og myndighedernes svigt i rystende dokumentar.

Streaminganmeldelse
29. apr. 2021 | 07:13

Without Remorse

Intens actionfilm fra holdet bag Sicario giver Michael B. Jordan mulighed for at flekse sine skuespilmuskler i Tom Clancy-filmatisering.

Streaminganmeldelse
13. apr. 2021 | 13:11

Hvad jeg lærte af en blæks­p­rut­te

Oscar-nomineret undervandsdokumentar om forholdet mellem en mand og en blæksprutte gør spøjs historie til en smuk fortælling om naturlig kærlighed.

Streaminganmeldelse
12. apr. 2021 | 18:42

Col­lect­ive

En af de største Oscar-konkurrenter til Druk er en rystende branddokumentar, der holder én fast i en skruestik, skriver Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm i sin første filmanmeldelse.

© Filmmagasinet Ekko