Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 154
Streaminganmeldelse
29. apr. 2021 | 07:13

Without Remorse

Intens actionfilm fra holdet bag Sicario giver Michael B. Jordan mulighed for at flekse sine skuespilmuskler i Tom Clancy-filmatisering.

Streaminganmeldelse
13. apr. 2021 | 13:11

Hvad jeg lærte af en blæks­p­rut­te

Oscar-nomineret undervandsdokumentar om forholdet mellem en mand og en blæksprutte gør spøjs historie til en smuk fortælling om naturlig kærlighed.

Streaminganmeldelse
12. apr. 2021 | 18:42

Col­lect­ive

En af de største Oscar-konkurrenter til Druk er en rystende branddokumentar, der holder én fast i en skruestik, skriver Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm i sin første filmanmeldelse.

Streaminganmeldelse
12. apr. 2021 | 16:48

Nomadland

Årets store Oscar-favorit borer sig ind i hjertekulen med en poetisk og barsk hyldest til kampgejsten på bunden af det amerikanske samfund.

Streaminganmeldelse
09. apr. 2021 | 07:01

Håb

Stellan Skarsgård er formidabel i uhyre præcis og bevægende skildring af et par i midtlivskrise, der pludselig skal håndtere uhelbredelig kræft.

Streaminganmeldelse
30. mar. 2021 | 22:43

Wol­fwal­kers

Som Miyazaki har forløst japanske folkeeventyr med finurlige historier, fører Tomm Moore den keltiske folkearv ind i en ny generation af børneværelser.

Streaminganmeldelse
27. mar. 2021 | 10:07

Den hvide tiger

Ramin Bahranis film er gådefuldt blevet Oscar-nomineret. Selv om instruktøren forsøger at gøre Parasite kunsten efter, fejler han på humanismen.

Streaminganmeldelse
18. mar. 2021 | 00:08

Operation Varsity Blues

Man aner en bedre film i hybriddokumentar, der giver et overfladisk portræt af manden bag stor skandale om optagelse på amerikanske eliteuniversiteter.

Streaminganmeldelse
17. mar. 2021 | 09:30

Cherry

Vigtig amerikansk fortælling om en Irak-veterans forvandling fra lovlydig borger til heroinafhængig bankrøver drukner i prætentiøst filmsprog.

Streaminganmeldelse
16. mar. 2021 | 16:30

Charter

Skilsmissedrama af prisvindende svensk instruktør er et ubehageligt dyk ned i en desperat kvindes psyke.

Streaminganmeldelse
15. mar. 2021 | 17:00

Zack Snyder’s Justice League

Zack Snyder er dobbelt så lang tid om samme kedelige historie som Joss Whedon, men superheltebraget vidner i det mindste om en sammenhængende, kunstnerisk vision.

Streaminganmeldelse
10. mar. 2021 | 16:29

Picture of Lies

Claes Bang er fornøjelig som kunstsvindlende kvindebedårer i intelligent og stjernespækket international thriller.

© Filmmagasinet Ekko