Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 135
Streaminganmeldelse
27. feb. 2021 | 15:06

The Climb

Bittersød komedie om et mandevenskabs op- og nedture underholder med visuel komik og sans for tilværelsens absurditet.

Streaminganmeldelse
27. feb. 2021 | 10:20

First Cow

Oversete Kelly Reichardts drama om kulturmøder og amerikansk kapitalisme er et underskønt værk og en af de mest sensuelle madfilm nogensinde.

Streaminganmeldelse
26. feb. 2021 | 09:28

Never Rarely Sometimes Always

Barskt abortdrama om unge piger på afveje i New York fremkalder tårer og får det til at løbe koldt ned ad ryggen.

Streaminganmeldelse
25. feb. 2021 | 13:50

Black Art: In the Absence of Light

Dokumentar er en kærkommen og lærerig udforskning af afroamerikansk kunst, som den hvide kunstverden har forbigået.

Streaminganmeldelse
24. feb. 2021 | 09:37

Mis­be­haviour

Britisk film om feministisk protest ved skønhedskonkurrence savner virkelighedens revolutionære gejst.

Streaminganmeldelse
23. feb. 2021 | 18:52

Tel Aviv on Fire

Palæstinensisk komedie om en sæbeopera viser med et eminent manuskript, at der er flere ligheder end forskelle blandt mellemøstlige stridsbrødre.

Streaminganmeldelse
22. feb. 2021 | 20:56

The Painter and the Thief

Mesterlig norsk dokumentar byder på en virkelighed vildere end fantasien i mødet mellem to mennesker, der spejler hinandens mørke.

Streaminganmeldelse
22. feb. 2021 | 19:32

David Byrne’s American Utopia

Mødet mellem politiske Spike Lee og den legesyge frontfigur fra Talking Heads skaber en gåsehudsfremkaldende musikfilm i verdensklasse.

Streaminganmeldelse
22. feb. 2021 | 13:55

Judas and the Black Messiah

Daniel Kaluuya leverer karrierens bedste præstation i autentisk historie om karismatisk sort leder, der blev likvideret af myndighederne.

Streaminganmeldelse
18. feb. 2021 | 13:30

The Way Back

Fremragende præstation af Ben Affleck som midaldrende baskettræner kan ikke redde fejlslagent forsøg på at kombinere sportsfilm og grædedrama.

Streaminganmeldelse
14. feb. 2021 | 10:40

Framing Britney Spears

Den sjæl, som medierne og den ældre generation stjal, får sangeren Britney Spears tilbage i New York Times-dokumentar.

Streaminganmeldelse
11. feb. 2021 | 15:56

News of the World

Tom Hanks leverer sjælfuld alvor, mens unge Helena Zengel er et vidunder i Paul Greengrass’ overraskende konventionelle westernfilm.

© Filmmagasinet Ekko