Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 167
Streaminganmeldelse
03. okt. 2021 | 18:33

Britney vs Spears

Netflix-dokumentar tilføjer nye detaljer til historien om den umyndiggjorte popstjerne og udstiller et pilråddent system.

Streaminganmeldelse
01. okt. 2021 | 12:29

The Guilty

Hæsblæsende amerikanisering af dansk genistreg er forsimplet og for meget, men man lader sig alligevel rive med af den effektive spænding.

Streaminganmeldelse
11. aug. 2021 | 13:23

Infinite

Chiwetel Ejiofors skurk er det eneste opløftende i eksistentiel actionfilm, der er en discount-udgave af The Matrix.

Streaminganmeldelse
08. aug. 2021 | 08:43

Road­run­ner: A Film About Anthony Bourdain

Dokumentar forsøger at afdække mysteriet om den afdøde stjernekok Anthony Bourdain, der var så elskeligt og frustrerende sammensat, at man aldrig rigtigt blev mæt.

Streaminganmeldelse
18. juni 2021 | 11:39

Luca

Pixar fanger en tone af solsveden nostalgi og svunden barndom i sjov animationsfilm om venskab og havmonstre.

Streaminganmeldelse
04. juni 2021 | 19:21

Bacurau

Forrykt brasiliansk film er umulig at rubricere og forudsige, når den springer fra landsbyskildring over skruppelløse sportsmordere til samfundskritik.

Streaminganmeldelse
31. maj 2021 | 18:56

The Maur­it­ani­an

Konsekvenserne af ”krigen mod terror” skildres med kvalmende styrke i retssalsdrama, hvor en mistænkt i Guantanamo-lejren udsættes for brutal tortur.

Streaminganmeldelse
26. maj 2021 | 20:38

Friends: The Reunion

Hjertevarme og kynisme går hånd i hånd, når vennerne mødes efter sytten år i et særafsnit, der endevender alle aspekter af successerien.

Streaminganmeldelse
25. maj 2021 | 12:53

Hamilton

En af nyere tids mest populære musicals om amerikansk landsfader underholder også på skærmen med livlig rap og skarp historiefortælling.

Streaminganmeldelse
14. maj 2021 | 10:55

Kvinden i vinduet

Stjernespækket Netflix-thriller lader sig kraftigt inspirere af Hitchcock i psykologisk drama, der ender chokerende trivielt.

Streaminganmeldelse
14. maj 2021 | 07:19

Army of the Dead

Blod og hjernemasse flyder i en lind strøm i Zack Snyders underholdende, men tyndbenede tilbagevenden til zombiegenren krydret med en kupfilm.

Streaminganmeldelse
11. maj 2021 | 19:46

Familien Mitchell mod ma­ski­ner­ne

Med uforlignelig visuel komik og kærlighed til den dysfunktionelle familie ligner Netflix-animationsfilm en klassiker, der står mål med Pixars bedste.

© Filmmagasinet Ekko