Anmeldelser / Streaminganmeldelse

13 - 24 ud af 189
Streaminganmeldelse
04. jan. 2022 | 14:56

Finch

Postapokalyptisk film om en mand, en hund og to robotter virker som en ufrivillig parodi på en typisk Tom Hanks-film.

Streaminganmeldelse
04. jan. 2022 | 13:51

Pro­ces­sion

Ofre for pædofile katolske præster genopfører deres oplevelser i Netflix-dokumentar, som giver et enestående indblik i traumets natur.

Streaminganmeldelse
03. jan. 2022 | 16:27

The Tragedy of Macbeth

Instruktør Joel Coen og altid forrygende Frances McDormand kaster sig over en af historiens største tragedier, uden at nødvendigheden står lysende klart.

Streaminganmeldelse
02. jan. 2022 | 12:51

Being the Ricardos

Aaron Sorkins film om stjernen i den ikoniske sitcom I Love Lucy er en gevaldig skuffelse med fejlcastet Nicole Kidman og ubeslutsom vinkel.

Streaminganmeldelse
24. dec. 2021 | 11:02

The Matrix Re­sur­rec­tions

Lana Wachowskis tilbagevenden til sit store gennembrud starter radikalt som en metafilm, men ender konventionelt som en actionfilm uden originalens elegante koreografi.

Streaminganmeldelse
08. dec. 2021 | 12:24

The Many Saints of Newark

Forhistorien til The Sopranos er en flot stiløvelse med guf til fans, men filmen gør os ikke meget klogere på vor tids mest populære mafiaboss.

Streaminganmeldelse
13. nov. 2021 | 23:31

Angrebet på Shel­l­hu­set

Fejlbombningen af Den Franske Skole fortælles med historisk akkuratesse i dokumentar, der er et nøgternt modstykke til Ole Bornedals melodramatiske spillefilm.

Streaminganmeldelse
12. nov. 2021 | 12:18

Dob­belt­liv

Debutinstruktør udforsker identitet i simrende racedrama, hvor maskefaldet rammer som en mavepuster.

Streaminganmeldelse
10. nov. 2021 | 21:13

Nattebarn

Sindslidende kan også være lykkelige, viser betagende norsk dokumentar, der nedbryder tabuet om at have ondt i sjælen.

Streaminganmeldelse
22. okt. 2021 | 18:23

Dave Chappelle: The Closer

Komikerens ret er at gå over grænsen, men Dave Chappelles fremhævelse af et venskab med en transkønnet er et utroværdigt alibi for pinagtigt nedladende vittigheder.

Streaminganmeldelse
03. okt. 2021 | 18:33

Britney vs Spears

Netflix-dokumentar tilføjer nye detaljer til historien om den umyndiggjorte popstjerne og udstiller et pilråddent system.

Streaminganmeldelse
01. okt. 2021 | 12:29

The Guilty

Hæsblæsende amerikanisering af dansk genistreg er forsimplet og for meget, men man lader sig alligevel rive med af den effektive spænding.

© Filmmagasinet Ekko