Anmeldelser / Streaminganmeldelse

13 - 24 ud af 206
Streaminganmeldelse
12. apr. 2021 | 18:42

Col­lect­ive

En af de største Oscar-konkurrenter til Druk er en rystende branddokumentar, der holder én fast i en skruestik, skriver Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm i sin første filmanmeldelse.

Streaminganmeldelse
09. apr. 2021 | 07:01

Håb

Stellan Skarsgård er formidabel i uhyre præcis og bevægende skildring af et par i midtlivskrise, der pludselig skal håndtere uhelbredelig kræft.

Streaminganmeldelse
30. mar. 2021 | 22:43

Wol­fwal­kers

Som Miyazaki har forløst japanske folkeeventyr med finurlige historier, fører Tomm Moore den keltiske folkearv ind i en ny generation af børneværelser.

Streaminganmeldelse
10. mar. 2021 | 14:17

Zappa

Potent portræt af musikeren Frank Zappa viser, hvordan han blev et frihedssymbol, der kæmpede imod censur, hykleri og flokmentalitet.

Streaminganmeldelse
08. mar. 2021 | 22:31

Billie Eilish: The World’s a Little Blurry

To en halv times Billie Eilish er balsam til fanbasen, men dokumentarens flersidige fortælling om teenageliv, karriere, kærlighed og familie er også rørende almengyldig.

Streaminganmeldelse
26. feb. 2021 | 09:28

Never Rarely Sometimes Always

Barskt abortdrama om unge piger på afveje i New York fremkalder tårer og får det til at løbe koldt ned ad ryggen.

Streaminganmeldelse
22. feb. 2021 | 20:56

The Painter and the Thief

Mesterlig norsk dokumentar byder på en virkelighed vildere end fantasien i mødet mellem to mennesker, der spejler hinandens mørke.

Streaminganmeldelse
22. feb. 2021 | 13:55

Judas and the Black Messiah

Daniel Kaluuya leverer karrierens bedste præstation i autentisk historie om karismatisk sort leder, der blev likvideret af myndighederne.

Streaminganmeldelse
29. jan. 2021 | 14:39

The Last Black Man in San Francisco

Fremragende debutfilm om venskab og racespændinger i San Francisco er et sanseligt spabad for sjælen.

Streaminganmeldelse
13. jan. 2021 | 13:04

One Night in Miami

En fiktiv fest for fire sorte, amerikanske pionerer efter Cassius Clays verdensmesterskab i 1964 er et fremragende politisk kammerspil med en bismag af tragedie.

Streaminganmeldelse
21. dec. 2020 | 22:50

Sjæl

Pixar har skabt endnu en fantastisk smuk og rørende film med lækker musik, visuel idérigdom og en eftertænksomhed, der er sjælden i computeranimation.

Streaminganmeldelse
15. dec. 2020 | 16:44

The Assistant

Med grundig research har Kitty Green skabt den mest indsigtsfulde #MeToo-film, der giver et forbandet godt bud på, hvorfor vidnerne til magtmisbruget forblev tavse.

© Filmmagasinet Ekko