Anmeldelser / Streaminganmeldelse

13 - 24 ud af 72
Streaminganmeldelse
10. mar. 2018 | 19:05

An­ni­hil­a­tion

Alex Garlands opfølger til Ex Machina er et mindfuck, der giver spænding for alle pengene, men også stiller udfordrende spørgsmål om at være menneske.

Streaminganmeldelse
04. sep. 2019 | 12:53

The Laun­dro­mat

Steven Soderbergh angriber finansverdenens grådighed med historien om Panama-papirerne i en Netflix-komedie, som ikke er særligt sjov.

Streaminganmeldelse
03. nov. 2019 | 08:59

El Camino: A Breaking Bad Movie

Filmafslutningen på moderne kultserie tilfører ikke universet noget nyt, men skaber dirrende drama for en af tv-historiens mest tragiske helte.

Streaminganmeldelse
01. maj 2017 | 08:41

Casting JonBenet

Lokale skuespillere genopfører en gammel mordsag i Netflix’ Casting JonBenet, der er en spændende fornyelse af true crime-genren.

Streaminganmeldelse
08. maj 2020 | 08:59

Ex­trac­tion

Der er masser af superb action, men ikke megen historie, når Chris Hemsworth deler øretæver ud i den mest sete premierefilm på Netflix nogensinde.

Streaminganmeldelse
30. sep. 2016 | 11:02

Amanda Knox

Danskproduceret true crime-dokumentar om spektakulær mordsag i Italien savner serieformatets plads til at udfolde den komplekse sag.

Streaminganmeldelse
07. apr. 2017 | 13:23

Dahlgårds tivoli

Selv på den goldeste mark, skyder der skønne blomster frem, skriver Ekkos anmelder om Dahlgårds tivoli, der efter atten år fremstår som noget af det bedste danske reality-tv.

Streaminganmeldelse
13. okt. 2018 | 01:11

22 July

Paul Greengrass’ film om massakren på Utøya er bedst, når den nøgternt viser morderen, og værst, når den forsøger at hylde ofrene og det norske folk.

Streaminganmeldelse
15. jan. 2019 | 20:47

Polar

Ikke engang en veloplagt Mads Mikkelsen kan redde Netflix-film, som i konflikt med sig selv vakler mellem drengerøvshumor og seriøst drama.

Streaminganmeldelse
02. feb. 2019 | 17:11

Velvet Buzzsaw

Et hold af Hollywoods fineste skuespillere giver den gas i satirisk gyser om kunst, der myrder kunstkendere.

Streaminganmeldelse
27. mar. 2020 | 15:36

Bloodshot

Imponerende computereffekter og gode øjeblikke gør Vin Diesel-actiondrama til en underholdende, men forglemmelig oplevelse.

Streaminganmeldelse
08. maj 2020 | 23:11

Circus of Books

Bøsseporno, homoseksuel kulturhistorie og en aparte familiekrønike går op i en højere enhed i medrivende dokumentar om en anderledes boghandel i Los Angeles.

© Filmmagasinet Ekko