Anmeldelser / Streaminganmeldelse

37 - 48 ud af 200
Streaminganmeldelse
22. feb. 2021 | 13:55

Judas and the Black Messiah

Daniel Kaluuya leverer karrierens bedste præstation i autentisk historie om karismatisk sort leder, der blev likvideret af myndighederne.

Streaminganmeldelse
09. mar. 2021 | 18:40

Coming 2 America

Fortsættelsen af kultkomedie er næsten mere en genindspilning, men gensynet med Eddie Murphy byder på morsomme øjeblikke med hjertet på rette sted.

Streaminganmeldelse
31. maj 2021 | 18:56

The Maur­it­ani­an

Konsekvenserne af ”krigen mod terror” skildres med kvalmende styrke i retssalsdrama, hvor en mistænkt i Guantanamo-lejren udsættes for brutal tortur.

Streaminganmeldelse
03. okt. 2021 | 18:33

Britney vs Spears

Netflix-dokumentar tilføjer nye detaljer til historien om den umyndiggjorte popstjerne og udstiller et pilråddent system.

Streaminganmeldelse
24. dec. 2021 | 11:02

The Matrix Re­sur­rec­tions

Lana Wachowskis tilbagevenden til sit store gennembrud starter radikalt som en metafilm, men ender konventionelt som en actionfilm uden originalens elegante koreografi.

Streaminganmeldelse
05. jan. 2022 | 10:22

Harry Potter 20-års jubilæum: Tilbage til Hogwarts

Genforeningen mellem de medvirkende i en af historiens største filmserier er en tandløs omgang, der bevidst viger uden om de kontroversielle emner.

Streaminganmeldelse
09. mar. 2022 | 17:10

Rød

En kæmpe rød panda sætter forholdet mellem mor og datter på prøve i Oscar-vinders vidunderlige hyldest til puberteten.

Streaminganmeldelse
06. apr. 2022 | 18:24

All the Old Knives

Janus Metz’ amerikanske agentdrama byder på lækkert fotograferet spænding i en verden med skæg og blå briller, som stadigvæk fascinerer.

Streaminganmeldelse
22. juli 2022 | 13:45

The Gray Man

Russo-brødrenes flotte tjubang-film leger med forventningerne, men er langt fra så klog, som den gerne vil være.

Streaminganmeldelse
01. aug. 2022 | 14:57

Thirteen Lives

Hollywood-drama om redningsaktionen i en thailandsk grotte har stjerner som Viggo Mortensen på rollelisten, men er en medrivende hyldest til den fælles indsats.

Streaminganmeldelse
04. maj 2020 | 15:03

The Night­in­gale

Kvinden bag gyseren The Babadook følger op med et brutalt og poetisk hævndrama, der spejler opgøret med en nations mishandling.

Streaminganmeldelse
23. juli 2020 | 12:29

A Beautiful Day in the Neigh­bor­hood

Tom Hanks leverer eminent skuespil som et gennemført godt menneske i herlig film, der passer perfekt til urolige tider.

© Filmmagasinet Ekko