Anmeldelser / Streaminganmeldelse

37 - 48 ud af 72
Streaminganmeldelse
25. mar. 2017 | 21:26

Southside with You

Indiefilm om tidligere præsidentspars første date er ekstremt rost i USA, men har amerikanerne helt overset de mange ubehagelige og kritisable karaktertræk?

Streaminganmeldelse
04. sep. 2017 | 17:53

Death Note

Tandløs filmatisering af den ellers nervepirrende fortælling om seriemorderen Kira, der slår ihjel ved hjælp af en magisk notesbog.

Streaminganmeldelse
18. sep. 2017 | 19:32

Tin Star

En lilleby bliver rystet af mystiske mord, men det er for skildringen af indre dæmoner og Tim Roths spil som fordrukken, hævngerrig politimand, at Tin Star skal ses.

Streaminganmeldelse
19. okt. 2017 | 20:51

Spielberg

HBO-dokumentar om Steven Spielberg er et ukritisk helteportræt, men hører alligevel hjemme på pensumlisten for unge filmfans.

Streaminganmeldelse
21. dec. 2017 | 13:13

Bright

Orker og elverfolk i nutidens Los Angeles lyder interessant, men kedelige kostumer og et tyndt plot holder eventyrligheden ude af Netflix’ fantasyfilm.

Streaminganmeldelse
11. juni 2018 | 21:42

The Tale

HBO-drama er et urovækkende og ærligt indblik i pædofiliens frastødende væsen – set fra offerets synspunkt.

Streaminganmeldelse
03. okt. 2018 | 07:49

Hold the Dark

Jeremy Saulnier skildrer i Netflix-film med chokerende twists den lammende angst og snublende død, som må være essensen af at være i krig eller i et land med mange skydevåben.

Streaminganmeldelse
27. nov. 2018 | 04:56

The Ballad of Buster Scruggs

Coen-brødrene brillerer ubesværet, når de leger med westerngenren og prøver kræfter med det litterære antologiformat i stærkt seværdig film.

Streaminganmeldelse
18. dec. 2018 | 21:42

Bird Box

Susanne Bier har ikke meget at arbejde med i postapokalyptisk sci-fi-drama, der byder på drypvis spænding, men er for pæn i skildringen af Jordens undergang.

Streaminganmeldelse
07. apr. 2019 | 20:23

Native Son

Kunstneren Rashid Johnson slipper overraskende godt fra i sin instruktørdebut at filmatisere en romanklassiker om racespændinger i USA.

Streaminganmeldelse
17. okt. 2019 | 09:26

Dolemite Is My Name

Eddie Murphy er sjov, rørende og sprudler af energi i Netflix-biopic om blaxploitation-komiker, der har inspireret en hel generation.

Streaminganmeldelse
09. nov. 2019 | 10:42

Trans­par­ent: Musicale Finale

En af nyere tids bedste serier satser stort med en musicalafslutning, der er mere modig end vellykket.

© Filmmagasinet Ekko