Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 206
Streaminganmeldelse
28. jan. 2023 | 01:04

Pamela, A Love Story

Dokumentar om Pamela Anderson er en vigtig udstilling af en syg kultur, som hungrer efter sexsymboler og straffer dem, der udfylder rollen.

Streaminganmeldelse
12. jan. 2023 | 22:27

The Pale Blue Eye

Trods stærke skuespilpræstationer kan Netflix-krimi om Edgar Allan Poe ikke indfange forfatterens unikke stemme.

Streaminganmeldelse
23. aug. 2022 | 15:16

Kærlighed for voksne

Dansk Netflix-thriller er elementært spændende med drabelig utroskab, men begår en filmisk fejl.

Streaminganmeldelse
20. jan. 2023 | 14:45

Ukrudt

Danmarks flittigste instruktør har skabt et fascinerende grusomt søsterdrama, der trods sit mikroskopiske budget fremstår som en professionel produktion.

Streaminganmeldelse
23. jan. 2023 | 13:04

Vortex

Provokatøren Gaspar Noé rammer for første gang tilskueren direkte i hjertekulen med sin mest bevægende film, der skildrer rædslen ved at blive gammel.

Streaminganmeldelse
13. apr. 2021 | 13:11

Hvad jeg lærte af en blæks­p­rut­te

Oscar-nomineret undervandsdokumentar om forholdet mellem en mand og en blæksprutte gør spøjs historie til en smuk fortælling om naturlig kærlighed.

Streaminganmeldelse
08. sep. 2022 | 19:36

Blonde

Det visionære portræt af Marilyn Monroe er et bragende mesterværk, der gør Ana de Armas til en stjerne og publikum til medskyldige i stjernens dødsspiral.

Streaminganmeldelse
30. aug. 2017 | 13:41

Ikaros

Pludselig befinder dokumentaristen Bryan Fogel sig midt i den russiske OL-dopingskandale. Resultatet er en fascinerende film om organiseret svindel på højeste plan.

Streaminganmeldelse
31. aug. 2022 | 13:42

RRR

Sjældent har en actionfilm føltes større end vildt underholdende mytologisering af to af Indiens mest elskede revolutionære skikkelser.

Streaminganmeldelse
16. maj 2022 | 23:07

Toscana

Nu forstår man godt, hvorfor ufrivilligt komisk kokkedrama med Anders Matthesen ikke kom i biografen.

Streaminganmeldelse
08. dec. 2022 | 13:58

Eman­cip­a­tion

Will Smith er i sin comeback-rolle efter Oscar-skandalen fantastisk imposant som helt i et slavedrama, der ville have været et mesterværk, hvis filmen ikke var så sort og hvid.

Streaminganmeldelse
25. maj 2021 | 12:53

Hamilton

En af nyere tids mest populære musicals om amerikansk landsfader underholder også på skærmen med livlig rap og skarp historiefortælling.

© Filmmagasinet Ekko