Nyhed
08. juni 2009 | 00:45

Avis bringer dødsbilleder af Carradine

De pårørende raser over billeder af den amerikanske skuespiller i rigor mortis.
Af Jesper Bo Petersen

Den thailandske avis, Thai Rath, offentliggjorde lørdag billeder, der ifølge avisen forestiller David Carradine på sit dødsleje. Den amerikanske skuespiller blev i torsdags fundet død på sit hotelværelse i Bangkok.

På forsiden havde avisen placeret et billede, hvor man ser den nøgne krop hænge fra en bøjlestang i et skab. Inde i avisen blev der vist flere billeder fra den tragiske begivenhed.

Avisen havde dog censureret det meste af kroppen, men billederne afslørede alligevel eksplicitte detaljer. Det skriver det amerikanske nyhedssite The Post Chronicle.

Hvad skete der?
Politiet mener, at billederne er efterforskningsmateriale, som er blevet lækket til pressen.

Hvad der rent faktisk er sket med David Carradine, er uvist. Politiets første indskydelse var, at skuespilleren havde begået selvmord. Derefter fulgte teorien om, at han havde fået hjertestop under en sexleg.

Flere medier skriver, at han blev fundet med en ledning bundet om kønsdelene. Andre, at hans hænder var bundet på ryggen.

De efterladte rasende
Carradines efterladte familie er rasende over billederne i Thai Rath, men også over det thailandske politis efterforskning.

Den afdødes halvbror, Keith Carradine, truer med at lægge sag an mod tabloidavisen, som efter hans opfattelse har krænket privatlivets fred. Og familiens advokat Mark Geragos fortæller, at de har bedt FBI om at gå ind og hjælpe med efterforskningen.

”Vi ved faktisk ikke mere end resten af offentligheden. Det er foruroligende,” fortæller Geragos.

FBI involverer sig dog ikke i udenlandske sager, med mindre der er blevet begået en forbrydelse. Og det lader ikke til at være tilfældet. Ifølge BBC News fortæller den thailandske efterforskningsleder, at vidneudsagn og overvågningsbånd peger på, at Kung Fu-stjernen var alene, da han døde.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko