Nyhed
01. maj 2014 | 11:21

Casper Christensen laver tv-serie om Se og Hør

Foto | Per Arnesen
"Det er jo ikke blevet sværere at skrive serien, når de selv fodrer os med interessant drama,” siger Casper Christensen om overvågningssagen, som lige nu ruller i de danske medier.

Midt i den grasserende Se og Hør-skandale har komikeren fået støtte til en tv-serie om det kontroversielle ugeblad.

Af Jesper Olsen

Mens sagen om Se og Hørs angivelige tapning af danske kendissers kreditkort-transaktioner galopperer derudaf, har en af de overvågede, Casper Christensen, en tv-serie om det omstridte ugeblad i støbeskeen.

”For en måneds tid siden fik vi udviklingsstøtte til at gå i gang med en tv-serie om Se og Hør sammen med TV 2,” fortæller Casper Christensen til Ekko.

Casper Christensen erhvervede sig i 2009 rettighederne til en film baseret på bogen I sandhedens tjeneste af den tidligere Se og Hør-journalist Per Kaae.

Per Kaaes bog gav ved sin udgivelse dønninger i dansk presse uden at blive den monumentale medieskandale, som den nye bog, Livet, det forbandede af Ken B. Rasmussen, er blevet.

Både Nikolaj Lie Kaas, Robert Hansen og Mads Mikkelsen blev dengang nævnt på rygtebasis som mulige Henrik Qvortrup’er, men siden 2010 hørte man ikke mere til den planlagte Se og Hør-film.

Projektet, der altså nu er en tv-serie, er blevet genoplivet uafhængigt af den verserende skandale. 

”Det er lidt sjovt, at det lige falder sammen. Det er jo ikke blevet sværere at skrive serien, når de selv fodrer os med interessant drama,” siger manden bag succeser som Tæskeholdet, Casper og Mandrilaftalen, Langt fra Las Vegas og Klovn.

Hvordan kommer den nye sag til at påvirke jeres planer for serien?

”Nu er vi dårligt nok startet endnu. Vi har først indledende møder i næste uge. Det hele er vendt lidt på hovedet lige nu, og nogle af tankerne skal måske ændres lidt.”

Casper Christensen skal skrive serien sammen med Jesper Rofelt og Martin Kongstad.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko