Nyhed
20. juni 2016 | 11:36

Casper og Frank laver ny film om 80’erne

Foto | Joachim Ladefoged
Efter succesen med Klovn følger Casper Christensen og Frank Hvam snart op med en ny film med titlen De første danske jordbær.

Klovn-makkerparret er ved at lægge sidste hånd på en ny komedie om en gruppe excentriske pionerer i 1980’erne.

Af Rasmus Stenbæk Iversen

Et af de mest succesfulde makkerpar i dansk komediefilm vender snart tilbage.

Casper Christensen og Frank Hvam skriver i en pressemeddelelse, at de er ved at lægge sidste hånd på manuskriptet til deres kommende film med den meget danske sommertitel De første danske jordbær.

De to komikere står som bekendt bag hitserien Klovn samt de to spillefilm, men deres nye film bliver ikke en ny udvidelse af Klovn-universet.

I stedet bliver De første danske jordbær en komedie om den danske Jantelov. Filmen følger en gruppe excentriske pionerer, der i 1980’erne sætter sig for at skrive verdenshistorie.

Men selve handlingen holder de to komikere indtil videre for sig selv.

Casper og Frank medvirker selv
Optagelserne til filmen starter i slutningen af august på Fyn, og endnu er det ikke offentliggjort, hvem der skal spille med.

Sikkert er det dog, at Casper Christensen og Frank Hvam selv får to af de bærende hovedroller, ligesom de også havde det i Klovn.

De første danske jordbær skal instrueres af spillefilmdebutanten Jesper Rofelt, der har instrueret tv-satirer som Drengene fra Angora, Krysters Kartel og Piger på prøveløsladelse.

De første danske jordbær er planlagt til at få premiere i foråret 2017.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko