Ekko-event
13. maj 2019 | 09:40

Snigpremiere: Anders Matthesen bag tremmer

Foto | Christian Geisnæs
Niels (Anders Matthesen) finder sangbogen frem og styrer med hård hånd sit kor i fængslet, hvor der opstår magtkampe med ankomsten af en ny indsat.

Mød Anders Matthesen og instruktør Frederikke Aspöck, når Ekko tirsdag den 28. maj viser deres morsomme og musikalske fængselskomedie De frivillige.

Af Claus Christensen

Anders Matthesen er den mest populære mand i den danske filmbranche. Knap har røgen lagt sig efter Ternet Ninja, som er blevet den største biografbasker i tre årtier, før Anden er på spil igen – denne gang i rollen som skuespiller.

I De frivillige styrer han herrekoret i fængslet med hård hånd, og det får Jacob Lohmanns kriminelle forretningsmand at føle, da han gør sin entré.

Det er både lattervækkende og rørende, når den forhutlede flok af forbrydere kæmper sig igennem højskolesangbogen eller fortolker Rasmus Seebachs Øde ø.

De frivillige har premiere den 13. juni, men allerede tirsdag den 28. maj kl. 18.30 i Dagmar-biografen kan du se filmen og samtidig møde Anders Matthesen og instruktør Frederikke Aspöck.

Køb billet her!

Efter filmen vil Matthesen og Aspöck blive interviewet på scenen af Ekkos chefredaktør og svare på spørgsmål fra publikum. Det bliver med garanti ikke kedeligt at høre dem fortælle anekdoter fra filmoptagelserne.

På Ekko har vi haft et godt øje til Frederikke Aspöck, siden hun i 2009 instruerede den urkomiske kortfilm Får, som vi udgav på dvd #10. Siden har hun lavet to dramaer, men med De frivillige boltrer hun sig igen som en fisk i humorbassinet.

Kom med Ekko til snigpremiere, få et befriende grin og oplev det musikalske makkerpar på slap line.

Trailer: De frivillige

Kommentarer

Snigpremiere med Ekko

Ekko inviterer til snigpremiere på De frivillige.

Det foregår 28. maj kl. 18.30 i Dagmar Teatret.

Anders Matthesen kommer og fortæller om sin rolle som korleder i filmen.

Køb billet.

© Filmmagasinet Ekko