Nyhed
24. nov. 2022 | 15:36

Giv Ekko i julegave og få selv én!

Foto | Filmmagasinet Ekko
Et julegaveabonnement til Filmmagasinet Ekko giver fire fyldige numre med læsestof om, hvad der rører sig i filmens verden, mens man også kan komme til at se flere film.

Giv et årsabonnement på Ekko og kom gratis i biografen, få halv pris på tolv billetter eller stream fem stærke film.

Af Claus Christensen

Er du en måned før juleaften i vildrede om, hvad du skal give dine nærmeste? Fortvivl ej – her er den perfekte gave til filmelskeren!

Med gaveabonnementet kan du glæde en ven eller et familiemedlem med ét års abonnement (fire fyldige numre i coffee table-format) samt adgang til vores app, hvor man kan læse alle tidligere numre digitalt – en skattekiste for filmfans.

Gaveabonnementet koster kun 395 kr., og som tak får du selv en gave!

Vælg mellem en gratis billet i biografer over hele landet, halv pris på tolv billetter til film i biografklubben Filmporten eller fem lejefilm hos Blockbuster. Du kan selvfølgelig også give den ekstra gave fra Ekko til din gavemodtager.

Bestil gaveabonnementet her!

Til at lægge under juletræet eller på nytårsbordet kan du vælge imellem det aktuelle nummer med tema om Lars von Triers Riget Exodus, der snart kommer på DR, eller et tidligere nummer. Skriv i kommentarfeltet på bestillingssiden, hvis du ønsker et ældre magasin og angiv nummeret.

Du kan også få skrevet en julehilsen på det særlige Ekko-papir.

Seneste bestilling skal være modtaget den 16. december kl. 12, hvis du eller gavemodtager skal nå at få magasinet inden juleaften.

Du kan også få det aktuelle nummer med Paprika Steen på forsiden eller et ældre magasin sendt direkte til gavemodtager. Følg blot vejledningen, når du bestiller. Forsendelsen er gratis.

Filmporten er en biografklub for dem, der har lyst til kvalitetsfilm, for eksempel Park Chan-wooks nye thriller Decision to Leave eller Martin McDonaghs mesterværk The Banshees of Inisherin, der får seks stjerner i det aktuelle nummer. Rabatkuponerne kan deles med venner og har ingen udløbsdato.

Vælger du gaven med film på Blockbuster, giver det mulighed for at se fem af de 11.000 titler i alle genrer på streamingtjenesten.

Du kan også bestille gaven på telefon 8838 9299 eller sekretariat@ekkofilm.dk.

Kommentarer

Ekko #92

Paprika Steen indtager forsiden i det aktuelle nummer af Ekko.

Giv et julegaveabonnement.

Abonnenter kan også læse magasinet digitalt.

© Filmmagasinet Ekko