Nyhed
12. dec. 2016 | 11:59

IMDb afslører årets mest populære skuespillere

Foto | Clay Enos
Australske Margot Robbie, som her ses i superhelte-ensemblefilmen Suicide Squad, er den mest populære skuespiller i 2016 ifølge IMDb.

De kvindelige skuespillere dominerer listen over de skuespillere, som folk søger mest på i filmdatabasen IMDb.

Af Rasmus Stenbæk Iversen

Hvem var de mest populære skuespillere i løbet af 2016?

Det har verdens største filmdatabase IMDb afsløret med en liste over de skuespillere, som brugerne har søgt på flest gange. Og for en gangs skyld domineres listen af kvinder. De sætter sig på otte ud af de ti pladser!

Margot Robbie topper listen. Hun vakte opsigt i 2013 i Martin Scorseses The Wolf of Wall Street, men fik for alvor sit gennembrud i år med både Suicide Squad og The Legend of Tarzan.

Anden- og tredjepladsen går til henholdsvis Emilia Clarke fra den populære HBO-serie Game of Thrones og den blot tolvårige Millie Bobby Brown, der er kendt som den korthårede Elleven i Netflix’ Stranger Things.

Tom Hardy og Leonardo DiCaprio er de eneste to mænd på listen. I år har de begge været aktuelle med The Revenant, som DiCaprio jo vandt en Oscar for som bedste mandlige hovedrolle. 

Mange nye navne
Ikke så overraskende er det Millie Bobby Brown, der topper listen over de mest populære skuespillere, som har fået deres gennembrud i år.

På den liste finder man også spændende nye navne som Adam Driver (Star Wars: The Force Awakens og Paterson), Evan Rachel Wood (Westworld) og Brie Larson (Room).

IMDb har ikke offentliggjort de præcise antal søgninger, ligesom man heller ikke definerer, hvad der menes med gennembrud. Databasen har mere end 250 millioner besøgende om måneden på verdensplan.

Sidste år toppede Tom Hardy listen som skuespilleren med flest søgninger, mens Emilia Clarke og Margot fulgte efter som nummer to og tre.

Kommentarer

IMDb-søgninger


Mest populære skuespillere
:

1. Margot Robbie
2. Emilia Clarke
3. Millie Bobby Brown
4. Tom Hardy
5. Morena Baccarin
6. Gal Gadot
7. Alicia Vikaner
8. Daisy Ridley
9. Haley Bennett
10. Leonardo DiCaprio 


Mest populære gennembrud:

1. Millie Bobby Brown
2. Haley Bennett
3. Tom Holland
4. Natalia Dyer
5. Brie Larson
6. Evan Rachel Wood
7. Adam Driver
8. Sam Claflin
9. Jeffrey Dean Morgan
10. Sofia Boutella

© Filmmagasinet Ekko