Nyhed
23. sep. 2022 | 16:23

Julie og Jesper klar med spillefilm

Foto | SF Studios
Det umage par Anna (Julie Rudbæk) og Thomas (Kasper Dalsgaard) flytter i hus sammen, men finder ud af, at kærligheden er svær at få til at fungere i hverdagen.

Det morsomme makkerpar Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag, der er kendt for den populære serie 29, behandler i deres første film den store kærligheds trivialiteter.

Af Jonathan Lebeda

”Det behøver ikke at være et stort bryllup. Rådhus og en fest i haven synes jeg også er hyggeligt,” siger Julie Rudbæk i rollen som Anna.

”Vi kunne også blive gift på et gods?” lyder det fra Kasper Dalsgaard i rollen som Thomas.

Anna kigger ned i jorden.

Hun er fotograf, rap i replikken og har ikke så meget til overs for den der store kærlighed. Men hun dumper ind i håndværkeren Thomas, der i jagten på den eneste ene afviser sex på første date og er ejer af en dvd-samling af 90’er-romcoms.

Modsætninger mødes i traileren til Julie Rudbæk og Jesper Zuschlags første spillefilm, Elsker dig for tiden. Det er en romantisk komedie, hvor det umage par mødes, forelsker sig og flytter i hus sammen for så at blive ramt af hverdagens kedsommelighed.

Vi anmelder filmen i det kommende Ekko #92, som er på gaden torsdag den 29. september. Og uden at afsløre for meget kan vi godt sige, at vores anmelder er særdeles begejstret. Se traileren nederst i artiklen!

Charmerer danskerne
Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag har charmeret sig ind på danskerne gennem flere sæsoner af serien 29, hvor de selv spiller hovedrollerne.

Serien følger venneparret, som til tider er lidt mere end det. Den kredser om deres tvivl i forbindelse med at blive ældre. For hvornår er man egentlig voksen?

Tvivlen vakte genklang, og serien blev en stor succes med rosende ord med på vejen af Ekkos anmeldere, der gav fem stjerner til både anden, tredje og fjerde sæson.

Parret udgjorde et forrygende værtspar ved Ekko Shortlist Awards i 2019, hvor de med veloplagte optrædener og en række morsomme videoer lagde vægt på vigtigheden af samarbejde.

I Elsker dig for tiden er kærligheden dog ikke mellem dem. Jesper Zuschlag indtager rollen som Thomas’ ven og kollega, der er garant for et godt råd, mens han ryger på sin e-cigaret.

I traileren ses også Sofie Jo Kaufmanas, Olivia Joof Lewerissa og Magnus Haugaard Petersen i roller som Anna og Thomas’ venner.

Elsker dig for tiden får biografpremiere 22. december.

Trailer: Elsker dig for tiden

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko