Nyhed
09. feb. 2004 | 15:59

Kærester

Ny temapakke om børn, unge og deres første møde med kærligheden.
Af Annemarie Hørsman
Det Danske Filminstitut lancerer seks film i en ny temapakke med titlen Kærester. Det handler med andre ord om kærligheden og dens vildveje, når man møder den for allerførste gang. Om at få det sagt rigtigt og om at blive hørt, om jalousi og usikkerhed og alle de modstridende følelser, der følger i kølvandet på det første intense møde med det modsatte køn.

De seks film er en blanding af dokumentarer og novellefilm. Bror, min bror og Ogginoggen er to charmerende kærlighedsdramaer, der går tæt på de første, spirende følelser. Drengene fra Ølsemagle, First Love, Fra Barbie til babe og Tøser & drengerøve udgør temapakkens fire dokumentarfilm og kommer vidt omkring i forelskelsens mange hjørner.

De seks film henvender sig primært til mellemtrinnet, men både indskolingen og overbygningen kan også være med. Ud over de seks film består temapakken af et undervisningsmateriale, der er skrevet af Ulrich og Judith Breuning. Materialet kan hentes gratis hos Det Danske Filminstitut, mens filmene distribueres via DBC medier.


Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko