Nyhed
10. feb. 2017 | 16:29

Komiker-team laver ny Halloween

Foto | Dean Cundey
I John Carpenters oprindelige Halloween fra 1978 vender Michael Myers (Tony Moran) tilbage til hjembyen for at myrde videre. Nu er også filmserien på vej tilbage.

Eastbound & Down-duoen David Gordon Green og Danny McBride instruerer og skriver, mens John Carpenter måske vil lave musikken.

Af Nicki Bruun

Der er stadig længe til premieren, men nu er der pludselig grund til at se frem mod den næste film i den ellers udkørte Halloween-serie, som kommer 19. oktober 2018.

De navnkundige David Gorden Green og Danny McBride skal nemlig skrive og producere filmen, mens Green også sætter sig i instruktørstolen, skriver branchebladet Variety.

Det er interessant, fordi de normalt er et par sjove fyre.

David Gordon Green slog godt nok igennem med det tragiske drama George Washington og har siden instrueret den dramatiske Joe med Nicolas Cage i hovedrollen.

Han er dog bedst kendt for sit komiske arbejde i film som Pineapple Express og serierne Eastbound & Down og Vice Principals, som han har produceret med makkeren McBride, der medvirker i alle tre.

Danny McBride siger dog ifølge Variety: ”David og jeg er spændte på at træde ud af vores komiske samarbejde og dykke ned i mørk og ond horror. Ingen kommer til at grine.”

Noget ved musikken
Gysermesteren John Carpenter, der i 1978 lavede den første Halloween (på dansk: Maskernes nat), skal også producere den næste.

Han skriver på Facebook, at han er voldsomt tændt på projektet.

”David og Danny kom ind på mit kontor for nylig med Jason Blum og delte deres vision for den nye film … wow! De forstår det. Jeg tror, I vil kunne lide det. De blæste mig bagover. Jeg laver måske endda musikken. Det kunne være ret cool,” skriver instruktøren, der de senere år har lavet mere musik end film.

Jason Blum, som Carpenter også nævner, er direktør for produktionsselskabet Blumhouse. Han har foruden en lang række gysere også produceret stærke thrillers som Whiplash og The Gift.

Så mens David Gordon Green og Danny McBride er på udebane i det uhyggelige univers, har de gode samarbejdspartnere til at hjælpe dem.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko