Nyhed
05. aug. 2022 | 09:41

Lady Gaga medvirker i ny Joker-film

Foto | MGM
Efter sin præstation i A Star Is Born blev popstjernen Lady Gaga også filmstjerne, og nu har skuespilleren scoret sin næste store rolle.

Popstjernen skal spille Harley Quinn over for Joaquin Phoenix’ titelfigur i musical-fortsættelse af den populære superskurkefilm.

Af Nicki Bruun

Joker blev et både kritikerrost og kommercielt succesfuldt fænomen, da filmen havde premiere i 2019.

Med Joaquin Phoenix i den altopslugende hovedrolle som Batmans nemesis Jokeren får man et indblik i et dybt forstyrret menneske, der udvikler sig til en regulær superskurk.

I den kommende fortsættelse skal skuespilleren – der vandt en Oscar for sin præstation – dele lærredet med en anden superstjerne.

På sociale medier har Lady Gaga nemlig bekræftet, at hun har fået rollen som Jokerens lige så tossede medsammensvorne og store kærlighed, Harley Quinn.

Hun er senest blevet spillet af Margot Robbie i tre film af Warner Bros.’ film i DC-universet.

Musical om sindssyge
Efterfølgeren bærer titlen Joker: Folie à Deux. Den franske titel henviser til en sindssygdom præget af vrangforestillinger. Den opstår ved samvær med en sindssyg person.

Der er særligt god grund til, at Lady Gaga – som foruden sin popstjernestatus blev en filmstjerne takket være rollen i A Star Is Born – skal spille Harley Quinn.

Filmen, der efter planen får premiere den 4. oktober 2024, er nemlig øjensynligt en musical!

Det lyder som et vildt valg for en stort anlagt blockbuster, men om nogen kan instruktør Todd Phillips og resten af holdet bag Joker slippe af sted med at eksperimentere.

Originalen indtjente over én milliard dollars på verdensplan – svarende til over syv milliarder danske kroner.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko