Nyhed
12. maj 2020 | 10:12

Mere Tiger King på vej

Foto | Netflix
Tigerparkejeren Joe Exotic blev verdensberømt efter sin medvirken i Netflix-serien Tiger King, som lader til at have et nyt afsnit under opsejling.

Folkene bag sensationsserien arbejder ifølge medie på et nyt afsnit, der dykker ned i tigerangrebet på en berømt tryllekunstner.

Af Nicki Bruun

Tiger King har været årets store underholdningsfænomen.

Serien om excentriske mennesker, hvis store lidenskab er at holde tigre som kæledyr, er blevet set af millioner af abonnenter på Netflix. Det har også vakt opsigt, at Nicolas Cage skal spille hovedpersonen Joe Exotic i en tv-serie.

Nu lader det til, at der er mere af Tiger King under opsejling, selv om det ligesom serien er en speget affære.

Det amerikanske branchemedie The Hollywood Reporter blev i sidste uge kontaktet af James Liu, der er dyrelæge og præsenterede sig som en del af produktionsholdet bag Tiger King.

Han ledte efter kontaktoplysninger på Chris Lawrence, der tidligere har arbejdet for tryllekunstner-makkerparret Siegfried & Roy. Lawrence fortalte sidste år mediet om sin posttraumatiske stresslidelse som følge af at have oplevet tigerangrebet i 2003 på den ene del af makkerparret.

Tyske Roy Horn blev voldsomt skadet i rygsøjlen under angrebet og stoppede med at arbejde. Han døde i fredags som 75-årig og var ifølge sin talsperson smittet med coronavirus.

Mere sober retning
Ifølge The Hollywood Reporter fortalte James Liu, at holdet arbejder på et nyt afsnit af Tiger King.

Her skulle Chris Lawrence tage til genmæle over for Siegfried Fischbacher, der havde afvist de anklager, som Lawrence fremførte mod makkerparret i artiklen i The Hollywood Reporter.

Hvordan det materiale skal optræde i et kommende afsnit, forlyder der imidlertid ikke noget om.

Midt i vild fascination og gode anmeldelser er Tiger King efterfølgende også blevet kritiseret for at være sensationslysten.

Det nye afsnit skal ifølge James Liu også gå i en anden og mere sober retning end de oprindelige syv afsnit og det efterfølgende afsnit, hvor nogle af de medvirkende fortalte om at være med i serien.

En talsperson fra produktionsselskabet Goode Films har over for The Hollywood Reporter afvist, at det er tilfældet. Men samtidig bekræfter vedkommende mellem linjerne, at der er mere på vej.

Kommentarer

Ekko #85

Stort tema om true crime i Ekkos nye nummer.

Køb magasinet i kiosker eller få det tilsendt.

Hvis du tegner årsabonnement, kan du vælge mellem tre film på Blockbuster eller tilbud på biografbilletter.

Abonnenter har også adgang til magasinet digitalt.

© Filmmagasinet Ekko