Nyhed
22. apr. 2021 | 15:31

Netflix-hit vender tilbage med ny hovedperson

Foto | K.C. Bailey
Dev (Aziz Ansari) finder på sjov og ballade med vennen Denise (Lena Waithe) i Master of None, som i næste sæson vil have fokus på den lesbiske kvinde.

Efter en lang pause og overgrebsanklager mod serieskaber Aziz Ansari kommer der en tredje sæson af Master of None, hvor en populær bifigur er i centrum.

Af Nicki Bruun

Master of None fik blændende anmeldelser, da første sæson af komedieserien havde premiere på Netflix i 2015.

Også anden sæson fra 2017 blev overdynget med kritikerroser for historien om skuespilleren Dev, der kæmper med at slå igennem, mens han leder efter kærligheden og hygger sig med vennerne.

Nu forlyder det ifølge amerikanske branchemedier, at tredje sæson kommer allerede til maj, men med en væsentlig ændring: Serieskaber Aziz Ansari skal ikke længere spille hovedrollen.

Det skal angiveligt en af seriens populære bifigurer, den lesbiske kvinde Denise, som spilles af Lena Waithe. Hun har nydt stor succes ikke bare foran, men også bag kameraet som skaber af serien The Chi.

Presset til sex
38-årige Aziz Ansari, der har indiske rødder, er født og opvokset i USA.

Komikeren, der også er kendt for roller i serier som Parks and Recreation, blev i 2018 af en anonym kvinde anklaget for at have presset hende til sex.

Han valgte at holde lav profil i en periode, men mødte primært opbakning fra kolleger og mediepersonligheder, som mente, at beskyldningerne mod ham ikke var af en karakter, som gjorde det til et #MeToo-overgreb.

I standup-showet Right Now fra 2019 fortæller Aziz Ansari, at det var en hård oplevelse, men at han også er ked af, at kvinden har følt sådan.

Bag kameraet
Aziz Ansari, der siden 2018 har været kæreste med danskeren Serena Skov Campbell, kommer ikke til at være i centrum for den nye sæson af Master of None.

Det er uvist, om han kommer til at medvirke i serien, men han vil være med til at lave den.

Ifølge Indiewire har han sammen med Lena Waithe skrevet og instrueret fem afsnit, der bliver vist under titlen Master of None Presents: Moments in Love.

Der er ikke sat nogen dato på premieren for den nye sæson, men mon ikke en trailer er under opsejling med dertilhørende premieredato?

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko