Anmeldelser

13 - 24 ud af 3739
Serieanmeldelse
10. jan. 2023 | 09:12

The Last of Us

Et af de bedste spil nogensinde er med succes blevet til en HBO-serie, der giver nyt liv til den dystopiske zombiegenre.

Biografanmeldelse
13. jan. 2023 | 23:07

Wann­see-​kon­fe­ren­cen

Den tredje film om konferencen, hvor nazisterne lagde planer for det største folkedrab i historien, er den mest uhyggelige i al sin nøgternhed.

Biografanmeldelse
28. jan. 2023 | 11:16

Hit Big

Tragikomisk film om en forbryderfamilie på Spaniens solkyst formår imod alle odds at skabe varme følelser for de fordrukne finske antihelte.

Biografanmeldelse
20. sep. 2017 | 19:38

Kær­lig­he­den flytter ind

Romantisk komedie vil gerne vende Hollywoods konservative kønsnormer på hovedet, men ender med at gentage de kedeligste stereotyper.

Biografanmeldelse
09. jan. 2023 | 13:16

A Man Called Otto

Med Tom Hanks i hovedrollen er den amerikanske genindspilning af svensk Oscar-kandidat en både slagfærdig og bevægende tåreperser.

Biografanmeldelse
20. okt. 2022 | 12:16

Ingen kender dagen

Fem moralske fabler løftes til en eftertænksom mosaikfortælling i Annette K. Olesens morsomme multiplotdrama om tillid.

Biografanmeldelse
24. jan. 2023 | 11:51

Ret­fær­dig­hed for Emmett Till

Danielle Deadwyler er fortræffelig som sørgende, men retfærdighedssøgende mor i gribende retssalsdrama om en lynchning i 50’ernes sydstater.

Biografanmeldelse
10. jan. 2023 | 17:35

Den store stilhed

Katrine Brocks spillefilmdebuterer med en teologisk thriller, der med vilde overraskelser og mesterlige skuespilpræstationer kommer helt ned i de religiøse og etiske lag.

Biografanmeldelse
25. jan. 2023 | 16:16

Plane

Actionbasker om nødlandede passagerer på en fjendtlig ø cementerer Gerard Butlers status som Bruce Willis’ arvtager.

Streaminganmeldelse
12. jan. 2023 | 22:27

The Pale Blue Eye

Trods stærke skuespilpræstationer kan Netflix-krimi om Edgar Allan Poe ikke indfange forfatterens unikke stemme.

Biografanmeldelse
15. nov. 2022 | 22:55

The Menu

Borgerskabets diskrete bøvs ved bordet forvandles til haute cuisine i velspillet satire, der udvikler sig til en grotesk gyser.

Biografanmeldelse
19. jan. 2023 | 09:44

Regnen skyller alt bort

Det er stor kunst, når japanske Koreeda får os til at heppe på menneskehandel som et forsvar for en dybereliggende menneskelighed.

© Filmmagasinet Ekko