Anmeldelser

25 - 36 ud af 3739
Biografanmeldelse
15. nov. 2022 | 22:55

The Menu

Borgerskabets diskrete bøvs ved bordet forvandles til haute cuisine i velspillet satire, der udvikler sig til en grotesk gyser.

festivalanmeldelse
25. jan. 2023 | 16:37

Fantastic Machine

Svensk-dansk dokumentar i Ruben Östlunds ånd fabulerer underholdende og tankevækkende over menneskets ubændige trang til selviscenesættelse.

Serieanmeldelse
10. okt. 2022 | 10:17

Riget Exodus

Med et djævelsk glimt i øjet afslutter Lars von Trier sin kultserie i en grandios finale, der byder på sprælsk satire over krænkelseskultur, bureaukrati og ikke mindst sig selv.

Biografanmeldelse
14. dec. 2022 | 05:36

Avatar 2: The Way of Water

En nærmest hypnotisk smuk billedside kan ikke skjule, at der er for lidt nyt under Pandoras sol i James Camerons papirtynde science fiction-epos.

Biografanmeldelse
26. jan. 2023 | 09:38

Den blinde mand der ikke gad se Titanic

Film om et sklerose-ramt menneske er fyldt med galgenhumor og indimellem spændende som en thriller, når den får dig til at prøve at være franarret synet.

Serieanmeldelse
22. jan. 2023 | 10:53

Atlanta – sæson 4

Atlanta er den definitive serie om at være sort i USA – fra mikroracismen til de hierarkiske strukturer, der gennemsyrer landet.

Biografanmeldelse
07. dec. 2022 | 19:24

Min ven, Kro­ko­di­l­len

Familiefilm om en syngende krokodille er sjov for børn og udfordrer de voksne til at gå mere legelystent til livet.

Serieanmeldelse
10. sep. 2022 | 14:08

Copen­ha­gen Cowboy

Der er ikke meget Pusher over Nicolas Winding Refns tilbagevenden til Danmark, hvor han fortsætter de senere års dvælende neon noir-stemning med glimtvis genialitet.

Biografanmeldelse
26. mar. 2022 | 14:17

Old Henry

Tim Blake Nelson bærer enkel og effektfuld western, der vækker mindelser om De nådesløse, men ikke lander i et identitetspolitisk gunstigt klima.

Biografanmeldelse
11. maj 2022 | 12:11

Everything Every­where All at Once

Kultinstruktørerne Daniels rammer plet med en absurd-komisk kung fu-komedie, hvor Michelle Yeoh skal redde alting i universet.

Serieanmeldelse
10. aug. 2022 | 08:00

Riget – sæson 1 & 2

Restaureringen af Lars von Triers hospitalsserie er en åbenbaring. Det omgængelige danske kulturklenodie, der blander gyserfilm og folkekomedie, ser bedre ud end nogensinde.

Biografanmeldelse
28. nov. 2012 | 20:00

Barbara

Barbara er en forfrossen kærlighedshistorie fra DDR-tiden, der er mindre publikumsvenlig, men lige så fremragende som De andres liv.

© Filmmagasinet Ekko