Anmeldelser

49 - 60 ud af 3605
Serieanmeldelse
07. aug. 2022 | 21:01

The Sandman

Drømmenes herre puster nyt liv i fantasy-genren med respektfuld og kærlig serieversion af mesterlig tegneserie, som mange mente var umulig at filmatisere.

Biografanmeldelse
07. aug. 2022 | 11:29

Farvel hr. Haffmann

Fremragende skuespilpræstationer løfter fransk holocaust-fortælling, som med nutidens fremmedhad er skræmmende aktuel.

Streaminganmeldelse
06. aug. 2022 | 18:42

Alex’s War

Dokumentar udstiller den amerikanske demagog Alex Jones som en åndelig forbryder med et intellektuelt svindelnummer, men formen fænger ikke.

Serieanmeldelse
06. aug. 2022 | 17:36

This Is Going to Hurt

Højdramatisk og sorthumoristisk BBC-lægeserie fortæller autentisk og udfordrende om kriseramte englænderes liv, skriver Ekkos britiske anmelder.

Biografanmeldelse
05. aug. 2022 | 14:45

Be­skyt­te­ren

Grumt ungdomsdrama om mobning rammer med rystende vold og rå følelser dybt i sjælen.

Streaminganmeldelse
05. aug. 2022 | 06:49

Prey

Et rumvæsen angriber Comanche-folket i 1700-tallets USA i Dan Trachtenbergs revisionistiske og veloplagte genoplivning af Predator-serien.

Biografanmeldelse
04. aug. 2022 | 09:02

Grand­moth­er

Charlotte Rampling brillerer i rørende generationsmøde mellem en bitter bedstemor og hendes selvmordstruede barnebarn.

Biografanmeldelse
03. aug. 2022 | 11:12

Bullet Train

Brad Pitts tidligere stuntmand slipper superstjernen løs i underholdende højhastigheds-action-komedie med japansk tema.

Biografanmeldelse
01. aug. 2022 | 19:07

See for Me

Randall Okita har uden store stjerner eller andre kommercielle trækplastre skabt en stram, opfindsom og neglebidende intens klaustrofobi-thriller.

Streaminganmeldelse
01. aug. 2022 | 14:57

Thirteen Lives

Hollywood-drama om redningsaktionen i en thailandsk grotte har stjerner som Viggo Mortensen på rollelisten, men er en medrivende hyldest til den fælles indsats.

Biografanmeldelse
30. juli 2022 | 18:17

En boghandel i Paris

Ettore Scolas sidste filmværk er en romantisk fabel om et møde på tværs af sociale og kulturelle forskelle, men replikkerne er fraser forklædt som filosofi.

Serieanmeldelse
29. juli 2022 | 09:39

518 piger

Interessant dokumentarserie kaster lys over Danmarkshistoriens største digitale sexkrænkelsessag uden at være et tilknappet skræmmebillede.

© Filmmagasinet Ekko