Anmeldelser

13 - 24 ud af 3605
Serieanmeldelse
07. dec. 2016 | 13:13

Fanget – en morder iblandt os

Islandsk krimi-thriller blander på formidabel vis den kolde natur med en drønspændende mordgåde, der ripper op i et lille lokalsamfund.

Biografanmeldelse
26. aug. 2022 | 07:28

After Ever Happy

Mens popidolet Harry Styles er fulgt med tiden, står den mest populære fanfiktionserie om ham i stampe.

Serieanmeldelse
08. aug. 2022 | 11:28

Drenge

Jonas Risvig udstiller det maskuline univers i en bemærkelsesværdig Viaplay-serie, der er en helstøbt sanseoplevelse.

Biografanmeldelse
06. sep. 2022 | 18:19

Mellem to verdener

Suveræne Juliette Binoche bruger hele sit enorme repertoire i gribende fransk drama om underklassens barske virkelighed.

Serieanmeldelse
10. sep. 2022 | 18:10

House of Hammer

Rystende dokumentar om Armie Hammer og hans privilegerede familie udstiller overgrebsfolk uden at udskamme seksuelt frigjorthed.

Streaminganmeldelse
25. jan. 2020 | 13:39

Into the Deep

Grum dokumentar kommer helt tæt på ubådsmorderen Peter Madsens storhedsvanvid og personlighedskult med en intensitet, der sætter dybe spor.

Biografanmeldelse
22. juni 2022 | 07:55

Elvis

Instruktøren bag Moulin Rouge har skabt et prangende portræt af rock’n’roll-kongen, men det bliver aldrig for alvor gribende.

Biografanmeldelse
10. aug. 2022 | 17:01

Alle for fire

Seneste skud i den kritikerforhadte og publikumselskede filmserie ligner mest et forsøg på at skaffe filmskaberne mad på bordet.

Tv-anmeldelse
13. sep. 2022 | 17:39

Os på grænsen

Dokumentar om den ”forhadte” grænse mellem Danmark og Tyskland er uendeligt smuk, men har ét problem: Den er noget nær en lodret løgn!

Biografanmeldelse
04. dec. 2021 | 12:48

Pig

Hævndrama uden hævn bliver siddende i kroppen, når en overraskende nedtonet Nicolas Cage finder følelserne og evnen til at tilgive frem. 

Serieanmeldelse
10. aug. 2022 | 08:00

Riget – sæson 1 & 2

Restaureringen af Lars von Triers hospitalsserie er en åbenbaring. Det omgængelige danske kulturklenodie, der blander gyserfilm og folkekomedie, ser bedre ud end nogensinde.

Streaminganmeldelse
31. aug. 2022 | 13:42

RRR

Sjældent har en actionfilm føltes større end vildt underholdende mytologisering af to af Indiens mest elskede revolutionære skikkelser.

© Filmmagasinet Ekko