Anmeldelser

25 - 36 ud af 3605
Serieanmeldelse
19. aug. 2022 | 13:07

Håber du kom godt hjem

Det er en genistreg at pakke en nødvendig historie om voldtægt ind i en detektivisk ungdomsserie, der vil danne forbillede for målgruppen.

Streaminganmeldelse
31. aug. 2022 | 13:42

RRR

Sjældent har en actionfilm føltes større end vildt underholdende mytologisering af to af Indiens mest elskede revolutionære skikkelser.

Serieanmeldelse
02. apr. 2021 | 13:35

Snabba Cash

Med et genialt kameraarbejde af blandt andre danske Erik Molberg Hansen løfter serien om det svenske bandemiljø sig til dystert portræt af et samfund på bristepunktet.

kortfilmanmeldelse
15. sep. 2022 | 11:19

18Frames, årgang 5 – af­gangs­film

Skønne afgangsfilm fra fynsk filmskole skildrer med overskud og finurligt filmsprog unge mennesker med ondt i sjælen.

Biografanmeldelse
08. feb. 2022 | 21:53

Du som er i himlen

Tea Lindeburgs imponerende debutfilm tegner et hårdt og troværdigt billede af fortidens bondeliv og en kvindeundertrykkelse, som stadigvæk eksisterer.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 20:22

The Square

Ruben Östlund slipper aber løs blandt hensygnende mennesker i en overrumplende satire over samtidskunsten og velfærdssamfundet. Man griner, lige indtil man selv bliver spiddet.

Biografanmeldelse
25. apr. 2022 | 09:47

Tabte il­lu­sio­ner

Fri for pudderparykker og biblioteksstøv bliver et af Balzacs hovedværker om en amoralsk journalist fortalt med samme tempo og frækhed som en gangsterfilm.

Biografanmeldelse
16. aug. 2022 | 14:39

Den milde smerte

Dansk instruktørs maratonværk om forfatteren Thorkild Hansen er efter 30 år blevet en yndefuldt frisk film, der er lige dele smuk og labyrintisk.

Biografanmeldelse
13. maj 2022 | 19:00

Top Gun: Maverick

Den længe ventede fortsættelse af Tom Cruises gennembrudsrolle er ikke bare hæsblæsende og storslået topunderholdning – det er den bedste blockbuster i årevis!

Serieanmeldelse
30. juni 2022 | 03:07

Orkestret

DR-serie om grænser og længsler i Symfoniorkestret er en morsom hudfletning af #MeToo-bevægelsen.

Biografanmeldelse
10. aug. 2022 | 12:59

Ud­van­drer­ne

Dramaet er næsten for effektivt i kvindedomineret udgave af nordisk hovedværk om jagten på et bedre liv.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 07:55

Und­ta­gel­sen

Skuespillet er stærkt i ambitiøs filmatisering af Christian Jungersens prisbelønnede roman, men filmen kan ikke beslutte sig for, hvilket genreben den skal gå på.

© Filmmagasinet Ekko