Anmeldelser

37 - 48 ud af 3559
Biografanmeldelse
21. juni 2022 | 17:31

Costa Brava, Libanon

En vigtig historie om civil ulydighed bliver båret af stærk skuespilpræstation fra en fandenivoldsk møgunge.

Biografanmeldelse
21. juni 2022 | 13:12

Play­ground

Stærk Cannes-vinder viser skolegårdens magtkampe fra barnets perspektiv, så det sætter sig i kroppen som en rystende oplevelse.

Streaminganmeldelse
17. juni 2022 | 16:28

Cha Cha Real Smooth

Et skuespillertalent sendt fra himlen debuterer i ung instruktørs hjertevarme drama om jødisk festdans, autisme og knuste hjerter.

Boganmeldelse
17. juni 2022 | 15:29

Om kedsomhed

Magien findes i mellemrummene, som bliver klippet ud i mainstreamfilm, skriver filminstruktør, der i tankevækkende essaysamling plæderer for kedsomhed.

Biografanmeldelse
16. juni 2022 | 07:35

Lightyear

Animationsfilmen om legetøjsastronauten sigter efter det uendelige univers, men kæmper med endimensionelle figurer uden humor.

Serieanmeldelse
15. juni 2022 | 17:02

Ponylove

DR-ungdomsserie om hestepiger springer i rask galop over alle fordomme og giver et følelsesfuldt indblik i spirende voksenliv.

Biografanmeldelse
10. juni 2022 | 07:33

Verdens værste menneske

Joachim Trier har skabt en drøm af en afslutning på Oslo-trilogien, der vil stå tilbage som et signalement af vor tid og er et hovedværk i nordisk kultur.

Streaminganmeldelse
09. juni 2022 | 15:59

Ingen kender Casper

Interessant dokumentar om dansk YouTube-stjerne går bag den polerede facade for at finde ind til et rigtigt menneske.

Biografanmeldelse
09. juni 2022 | 07:29

Jurassic World 3: Dominion

Der er gensynsglæde, glimt i øjet og vild dino-action i blockbuster, som udmærker sig i kategorien ”hovedløs underholdning”.

Biografanmeldelse
08. juni 2022 | 15:05

Délicieux

Fransk kokkedrama er en overdådig og smittende anretning, der udfolder kampen mellem herskab og tjenestefolk i tiden før den franske revolution.

Serieanmeldelse
02. juni 2022 | 15:07

Salsa

Autodidakte Jonas Risvig har skabt en besnærende sex-positiv ungdomsserie, der bryder gamle tabuer og emmer af kærlighed til persongalleriet.

Biografanmeldelse
01. juni 2022 | 18:29

Esthers orkester

Musikeren Annika Aakjær spiller sin første store filmrolle, men får ikke lov til at fylde meget i godmodigt dansk kærlighedsdrama.

© Filmmagasinet Ekko