Anmeldelser

For tag: animation
1 - 12 ud af 78
Biografanmeldelse
27. maj 2021 | 14:21

100 % ulv

Med finurlige twists og et meningsfuldt budskab engagerer australsk animationsfilm, men den tyr for ofte til overfladisk spektakel.

Biografanmeldelse
21. juli 2021 | 14:52

Ainbo – Amazonas’ vogter

Efter i generationer at have fået fortalt hvidvaskede historier om indianere og inuitter er det befriende med et andet blik, men peruansk-hollandsk film er halvhjertet.

Biografanmeldelse
11. maj 2022 | 23:17

Bad Guys – De er super barske

Skønne danske stemmer sprudler i animeret kupfilm, der er fyldt med liv, humor og en meningsfuld morale.

Biografanmeldelse
23. juni 2021 | 18:17

Bien Maja og det gyldne æg

Der mangler personlighed og spænding i sød film om to bi-venner, som i en smuk animationsverden kommer med vigtige budskaber til børn.

Biografanmeldelse
26. juli 2018 | 09:20

Bien Maja på nye hon­nin­ge­ven­tyr

Gensynet med den nævenyttige honningbi Maja, der denne gang springer ud som sportsstjerne, er en munter overraskelse.

Biografanmeldelse
03. jan. 2020 | 19:39

Bjørnene fra Sicilien

Fransk-italiensk animationsfilm er visuelt forfriskende og løfter sig over det gængse børneeventyr med en sammensat tematik om grådighed og klimaflygtninge.

Biografanmeldelse
24. juni 2020 | 09:35

Blokhavn

Fordomme bliver veloplagt udfordret i dansk animationskomedie om livet for skoledrenge med indvandrerbaggrund, hvor humor og følsomhed går hånd i hånd.

Serieanmeldelse
08. feb. 2020 | 18:49

BoJack Horseman – sæson 6, del 2

Perfekt finalesæson sætter punktum for en af vor tids bedste satireserier ved at stille det svære spørgsmål, om BoJack nogensinde fortjente vores sympati.

Serieanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:05

BoJack Horseman – sæson 6, del 1

Den alkoholiserede Hollywood-hest er endelig i bedring, men hans animationsserie rammer et lavpunkt i første del af sidste sæson.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 16:44

Boss Baby – Det bli’r i familien

Det havde måske reddet efterfølgeren, hvis Alec Baldwin kunne tale dansk, men animationsfilm er en tempofyldt hovedpine.

Biografanmeldelse
24. juni 2020 | 17:41

Brandmand Sam – Klar til action!

Børnefilm rammer helt forbi målgruppen med bragende action og alvorlige emner, som de færreste børn vil have mulighed for at forstå.

Biografanmeldelse
23. juli 2021 | 15:02

Calamity Jane – Vestens vilde datter

Rørende og morsom animationsfilm samler alt det bedste fra western-værktøjskassen og fortæller en heltemodig frigørelseshistorie for en ung kvinde.

© Filmmagasinet Ekko