Anmeldelser

For tag: animation
37 - 48 ud af 78
Biografanmeldelse
11. aug. 2021 | 17:46

Ida og Pjalte

Halvdansk animationsfilm tør lade børn have alvorlige skænderier over en lille dukke, men har svært ved at holde takten.

Biografanmeldelse
26. aug. 2021 | 05:44

Paw Patrol: Filmen

Som Avengers med søde hunde er animationsfilm noget så sjældent som et helstøbt action-komediedrama for børn.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 16:12

Ron – virker næsten altid

Sjældent helstøbt og hjertevarm animationsfilm rammer plet i skildring af venskab i den digitale tidsalder.

Biografanmeldelse
09. dec. 2021 | 10:38

Jorden rundt på 80 dage

En frø og en silkeabe gejler Jules Vernes klassiker op i fransk animationsfilm, der runger mere i hovedet end et migræneanfald.

Biografanmeldelse
26. jan. 2022 | 11:09

Monster­fa­mi­li­en – den uperfekte mission

Tysk animationsfilm er båret af rappe replikker og en god morale, men står i skyggen af Pixars superhelteklassiker De utrolige.

Streaminganmeldelse
09. mar. 2022 | 17:10

Rød

En kæmpe rød panda sætter forholdet mellem mor og datter på prøve i Oscar-vinders vidunderlige hyldest til puberteten.

Biografanmeldelse
16. apr. 2022 | 12:44

Mus og Ræv i den syvende himmel

Som et befriende alternativ til sukkersød amerikansk animation taler tjekkisk børnefilm om døden med hjertevarme, melankoli og livsvisdom.

Biografanmeldelse
05. aug. 2020 | 16:58

Luna og den magiske krystal

Tysk børnefilm om et pindsvin på en mission skraber bunden med tandløs handling og sløv animation.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 20:55

My Entire High School Sinking Into the Sea

Amerikansk debutinstruktør kaster sig ud på dybt vand med eksperimenterende animationsfilm, der mangler den helt fundamentale forbindelse mellem billeder og stemmeskuespil.

kortfilmanmeldelse
22. jan. 2019 | 14:23

The Animation Workshop 2019

Der er visuelt overskud i de syv afgangsfilm fra den nye årgang på Danmarks førende animationsskole, hvor eleverne boltrer sig i animationens muligheder.

Biografanmeldelse
26. juli 2018 | 09:20

Bien Maja på nye hon­nin­ge­ven­tyr

Gensynet med den nævenyttige honningbi Maja, der denne gang springer ud som sportsstjerne, er en munter overraskelse.

Biografanmeldelse
27. feb. 2019 | 18:23

Pjuske flyver fra reden

Sympatisk animationsfilm er fyldt med charmerende figurer, men genbruger de samme tricks lidt for ofte.

© Filmmagasinet Ekko