Anmeldelser

For tag: cannes
1 - 12 ud af 34
Biografanmeldelse
19. jan. 2023 | 09:44

Regnen skyller alt bort

Det er stor kunst, når japanske Koreeda får os til at heppe på menneskehandel som et forsvar for en dybereliggende menneskelighed.

Biografanmeldelse
11. jan. 2023 | 13:57

Joyland

En ung mand forelsker sig i en transkvinde i noget så sjældent som pakistansk filmkunst, der med stærkt skuespil og skønne billeder har et vigtigt budskab.

Biografanmeldelse
09. jan. 2023 | 02:31

Kold vinter

Mesterinstruktøren Cristian Mungiu placerer nådesløst sin fortælleskruetvinge i en rumænsk flække, hvor xenofobi og smålighed ødelægger julefreden.

Biografanmeldelse
16. sep. 2022 | 09:56

Triangle of Sadness

Ruben Östlunds grænseoverskridende Guldpalmevinder er blændende original samfundssatire af en filmisk antropolog på toppen af sin karriere.

Biografanmeldelse
28. juni 2022 | 13:57

Memoria

Thailandsk mesterinstruktørs hypnotiske og sansekildrende film med Tilda Swinton får som en drømmende åbenbaring tiden til at stå stille.

Biografanmeldelse
08. apr. 2022 | 13:07

Bergmans ø

Fransk drama bruger den svenske instruktørlegende til at dykke ned i kunsten og parholdets faldgruber – og finder et lille håb, som mangler i Bergmans film.

Biografanmeldelse
04. apr. 2022 | 18:51

Nitram

Justin Kurzels barske film baseret på autentisk massemorder efterlader publikum med en uafrystelig gru.

Biografanmeldelse
26. mar. 2022 | 13:30

Drive My Car

Følelserne finder vej fra hjerte til tunge i gribende filmatisering af Murakami-novelle om det, der gør livet svært og smukt.

Biografanmeldelse
10. dec. 2021 | 19:52

Annette

Der bliver givet los på alle tangenter, når instruktøren Leos Carax og bandet Sparks forener patos, humor og ironi i overrumplende smuk musical. 

Cph Pix 2021
09. nov. 2021 | 23:07

Red Rocket

Sean Baker har begået et hylemorsomt portræt af en falleret pornostjerne, der med glat tunge og ukuelig narcissisme forsøger at hustle sig til et comeback.

Biografanmeldelse
04. nov. 2021 | 10:31

Titane

Den vildeste Guldpalme-vinder nogensinde blander ekstrem body horror og skør forvekslingskomik i en unik øjenåbner fuld af frigørende livslyst.

Biografanmeldelse
14. nov. 2020 | 16:32

Søstrene Gusmãos usynlige liv

Brasiliansk prisvinder om knægtede kvinder er en usædvanlig og elskelig storfilm, der giver los for farver og følelser.

© Filmmagasinet Ekko