Anmeldelser

For tag: disney
1 - 12 ud af 34
Biografanmeldelse
25. nov. 2021 | 10:46

Encanto

Flot animationsfilm om at sætte pris på sig selv kunne være et stærkt budskab for børn, men Disney-filmen holder kedeligt fast i de traditionelle familieværdier.

Serieanmeldelse
05. mar. 2021 | 16:23

Wan­da­Vi­sion – hele sæsonen

Voldsomt rørende Marvel-serie viser, hvor langt mennesker vil strække sig for at undgå at se sorgen i øjnene.

Streaminganmeldelse
16. sep. 2020 | 15:33

The Man­dal­o­ri­an

Jon Favreaus rumwestern er et fermt dyk ned i George Lucas’ spraglede univers – en desperat underverden, hvor filmenes klokkeklare opdeling i god og ond bliver grumset.

Streaminganmeldelse
21. dec. 2020 | 22:50

Sjæl

Pixar har skabt endnu en fantastisk smuk og rørende film med lækker musik, visuel idérigdom og en eftertænksomhed, der er sjælden i computeranimation.

Biografanmeldelse
24. apr. 2019 | 00:00

Avengers: Endgame

Afslutningen på Marvel Cinematic Universe er ikke bare den vildeste superhelte-rutsjebanetur nogensinde. Den har også hjerte og en moral, alle bør stræbe efter. 

Biografanmeldelse
28. juli 2021 | 13:49

Jungle Cruise

Disneys eventyrfilm er sommerens adrenalinsus med knald på actionscenerne og fortræffelig kemi mellem skuespillerne.

Biografanmeldelse
29. aug. 2012 | 12:00

Modig

Endnu en Pixar-milepæl i animationsfilmens historie, hvor det hæderkronede animationsselskab går helt nye veje.

Biografanmeldelse
25. sep. 2013 | 20:00

Fly­ve­ma­ski­ner

Disney tørkoger nye boller på gammel suppe med Flyvemaskiner, der skal sælge mere plastikbras til de utallige børn, der ikke kan få nok af Biler.

Biografanmeldelse
14. apr. 2016 | 07:52

Jung­le­bo­gen

Disneys opdatering af Junglebogen kan ikke konkurrere med klassikeren fra 1967, men blændende smuk computerteknologi og et næsten perfekt cast gør det til en imponerende oplevelse.

Biografanmeldelse
02. feb. 2017 | 07:38

Vaiana

Heroisk høvdingedatter er et charmerende bekendtskab, men eventyret læner sig for tungt op ad tidligere Disney-hits til at blive en ny klassiker.

Biografanmeldelse
22. dec. 2019 | 00:07

Frost 2

Vand med hukommelse er en af de få nyskabelser i opfølgeren til megasuccesen Frost, men Elsa, Olaf og de andre figurer er stadig umådeligt godt selskab.

streamingtjeneste-anmeldelse
17. sep. 2020 | 10:44

Disney+

Det er sparsomt med originale film og serier, men Disneys streamingtjeneste har et svimlende stort og attraktivt bagkatalog, der gør tjenesten til et must for børnefamilier.

© Filmmagasinet Ekko