Anmeldelser

For tag: disney
13 - 24 ud af 36
Streaminganmeldelse
09. mar. 2022 | 17:10

Rød

En kæmpe rød panda sætter forholdet mellem mor og datter på prøve i Oscar-vinders vidunderlige hyldest til puberteten.

Biografanmeldelse
31. juli 2013 | 20:00

Monsters Uni­versity

Kortfilmen før Monsters University er mere sprudlende end selve hovedfilmen, der er en skuffende toer i monsteruniverset.

Biografanmeldelse
13. feb. 2014 | 18:20

Klok­ke­blomst og Piratfeen

Disney fortsætter med at drive rovdrift på arvesølvet i den femte film om Klokkeblomst, hvor små piger bliver fodret med en anti-feministisk morale.

Biografanmeldelse
12. mar. 2014 | 16:59

Saving Mr. Banks

Emma Thompson brillerer i Disney-film om tilblivelsen af klassikeren Mary Poppins. Filmen er lige så sød som en skefuld sukker, men mangler en smule medicin.

Biografanmeldelse
18. dec. 2014 | 11:50

Klok­ke­blomst og legenden om øn­ske­dy­ret

Disneys samlebåndsfabrik overrasker positivt med den charmerende sjette film i deres indbringende fe-franchise.

Biografanmeldelse
11. mar. 2015 | 14:08

Eventyret om Askepot

Ekstremt velspillende Cate Blanchett redder flot, men flad nyfortolkning af Disneys Askepot som den onde stedmor, der har dybde, charme og lækkert hår.

Biografanmeldelse
22. apr. 2015 | 13:59

Avengers: Age of Ultron

Vildere, større, højere, hurtigere. Der er dårligt tid til historien, endsige at trække vejret, men suset i maven er forrygende!

Biografanmeldelse
14. apr. 2016 | 07:52

Jung­le­bo­gen

Disneys opdatering af Junglebogen kan ikke konkurrere med klassikeren fra 1967, men blændende smuk computerteknologi og et næsten perfekt cast gør det til en imponerende oplevelse.

Biografanmeldelse
02. feb. 2017 | 07:38

Vaiana

Heroisk høvdingedatter er et charmerende bekendtskab, men eventyret læner sig for tungt op ad tidligere Disney-hits til at blive en ny klassiker.

Biografanmeldelse
23. maj 2018 | 09:58

Solo: A Star Wars Story

Oprindelseshistorien om galaksens bedste smugler er på en gang blankpoleret, overflødig og afvæbnende underholdning.

Biografanmeldelse
10. okt. 2018 | 23:52

Jakob og Peter Plys

Disney har hyret et drømmehold til at lave en moderne film med de elskede børnebogsfigurer, men resultatet minder om en smadret honningkrukke på køkkengulvet.

Biografanmeldelse
01. nov. 2018 | 07:52

Nød­dek­næk­ke­ren og de fire kon­ge­ri­ger

Disneys version af klassisk julefortælling har imponerende scenografi, men det bliver næsten for meget af det gode.

© Filmmagasinet Ekko