Anmeldelser

For tag: disney
25 - 34 ud af 34
Biografanmeldelse
12. mar. 2014 | 16:59

Saving Mr. Banks

Emma Thompson brillerer i Disney-film om tilblivelsen af klassikeren Mary Poppins. Filmen er lige så sød som en skefuld sukker, men mangler en smule medicin.

Streaminganmeldelse
21. dec. 2020 | 22:50

Sjæl

Pixar har skabt endnu en fantastisk smuk og rørende film med lækker musik, visuel idérigdom og en eftertænksomhed, der er sjælden i computeranimation.

Biografanmeldelse
23. maj 2018 | 09:58

Solo: A Star Wars Story

Oprindelseshistorien om galaksens bedste smugler er på en gang blankpoleret, overflødig og afvæbnende underholdning.

Serieanmeldelse
18. mar. 2021 | 17:23

The Falcon and the Winter Soldier

Race og identitet er i centrum, når to af Marvels mest loyale soldater omstiller sig til en verden uden en fjende i hæsblæsende actionserie.

Streaminganmeldelse
16. sep. 2020 | 15:33

The Man­dal­o­ri­an

Jon Favreaus rumwestern er et fermt dyk ned i George Lucas’ spraglede univers – en desperat underverden, hvor filmenes klokkeklare opdeling i god og ond bliver grumset.

Serieanmeldelse
30. okt. 2020 | 15:05

The Man­dal­o­ri­an – sæson 2

Med intens action og befriende humor holder anden omgang med dusørjægeren og galaksens mest nuttede skabning det tårnhøje niveau.

Biografanmeldelse
02. feb. 2017 | 07:38

Vaiana

Heroisk høvdingedatter er et charmerende bekendtskab, men eventyret læner sig for tungt op ad tidligere Disney-hits til at blive en ny klassiker.

Biografanmeldelse
06. feb. 2013 | 19:59

Vilde Rolf

Disney når næsten Pixar-højder med et drøncharmerende 3D-animeret eventyr og nostalgitrip for børn af 80’ernes videospil.

Biografanmeldelse
06. feb. 2019 | 20:37

Vilde Rolf smadrer in­ter­net­tet

Disney sender Rolf på et underholdende eventyr i cyberspace, men stikket bliver trukket ud for tidligt.

Serieanmeldelse
05. mar. 2021 | 16:23

Wan­da­Vi­sion – hele sæsonen

Voldsomt rørende Marvel-serie viser, hvor langt mennesker vil strække sig for at undgå at se sorgen i øjnene.

© Filmmagasinet Ekko