Anmeldelser

For tag: dokumentar
1 - 12 ud af 129
Biografanmeldelse
01. okt. 2022 | 19:04

Verden er uskarp

Portræt af fire markante kvindelige fotografer viser tankevækkende det 20. århundrede filtreret gennem et kunstnerisk sind.

Biografanmeldelse
14. sep. 2022 | 00:08

Moonage Daydream

Brett Morgens psykedeliske trip af en dokumentar om David Bowie er lige så unik og grænsesprængende som sin hovedperson.

Tv-anmeldelse
13. sep. 2022 | 17:39

Os på grænsen

Dokumentar om den ”forhadte” grænse mellem Danmark og Tyskland er uendeligt smuk, men har ét problem: Den er noget nær en lodret løgn!

Serieanmeldelse
10. sep. 2022 | 18:10

House of Hammer

Rystende dokumentar om Armie Hammer og hans privilegerede familie udstiller overgrebsfolk uden at udskamme seksuelt frigjorthed.

Serieanmeldelse
22. aug. 2022 | 06:37

Spies og mor­gen­bol­le­da­mer­ne

Hvorfor kunne ingen i samtiden se, hvor klam Simon Spies var, og hvorfor har kunstnere som Anders Matthesen i nutiden hyldet den sadistiske rejsekonge?

Serieanmeldelse
16. aug. 2022 | 21:19

Brittas store svin­delnum­mer

Det er skræmmende, når dokumentarserie borer ned i Britta-sagen og fremhæver, at svindlen kunne være sket på stort set ethvert offentligt kontor i Danmark.

Streaminganmeldelse
09. juni 2022 | 15:59

Ingen kender Casper

Interessant dokumentar om dansk YouTube-stjerne går bag den polerede facade for at finde ind til et rigtigt menneske.

Serieanmeldelse
07. maj 2022 | 15:01

The Viking – narko­kon­gens fald

Journalists optrevling af dansk narkobarons liv har potentialet til at være en medrivende dokumentarserie, men der er blevet truffet et fatalt valg.

Tv-anmeldelse
06. maj 2022 | 08:04

Her­lufsholms hem­me­lig­he­der

Hvis ikke rektor bliver fyret på gråt papir, eller skolen simpelthen lukkes, er der noget rivravruskende galt med etikken hertillands.

Biografanmeldelse
01. maj 2022 | 16:29

Medina

Flotte koncertoptagelser og pumpende beats giver én lyst til at opleve Medina live, mens historien om mediernes behandling af popdronningen fremstår mere uforløst.

Cph:Dox 2022
22. apr. 2022 | 03:26

En dag i sommerhus

Adam Paaskes kortfilmdokumentar om danskernes sommerhusaktiviteter er lige dele humor og lise for sjælen.

Serieanmeldelse
13. apr. 2022 | 18:04

Jimmy Savile: A British Horror Story

Dokumentaren om Mr. Entertainment, der havde hele den engelske nation i sin hule hånd, er en født klassiker og et lærestykke i psykopatisk manipulation.

© Filmmagasinet Ekko