Anmeldelser

For tag: dokumentar
1 - 12 ud af 88
Serieanmeldelse
25. nov. 2021 | 07:55

Ama­ger­man­den

Dokumentar om Amagermanden viser, at politiet tidligt kunne have fået fældende beviser, men man ignorerede flere borgerhenvendelser.

Biografanmeldelse
24. nov. 2021 | 18:14

a-ha: The Movie

Instruktørerne har berøringsangst i dokumentar om det musikalske trekløver, der har det svært med hinanden i dag.

Biografanmeldelse
15. nov. 2021 | 23:50

The Rescue

Med enestående optagelser viser dokumentar, hvordan samfundets outsidere bliver hele verdens helte, da de frygtløst redder thailandske teenagere ud af undervandsgrotten.

Streaminganmeldelse
10. nov. 2021 | 21:13

Nattebarn

Sindslidende kan også være lykkelige, viser betagende norsk dokumentar, der nedbryder tabuet om at have ondt i sjælen.

Biografanmeldelse
01. nov. 2021 | 14:26

Trøf­fel­jæ­ger­ne fra Piemonte

Smuk og sjov dokumentar dykker charmerende ned i den astronomiske verden af italienske trøfler.

Biografanmeldelse
23. okt. 2021 | 11:39

Verdens smukkeste dreng

Svensk dokumentar fortæller den tankevækkende historie om, hvor grim verdens smukkeste dreng fra Døden i Venedig blev af udnyttelse og overgreb.

Biografanmeldelse
19. okt. 2021 | 15:56

The Sparks Brothers

Legesyg filmmesters dokumentar om det oversete kultband Sparks er flamboyant og herligt fjoget.

Streaminganmeldelse
03. okt. 2021 | 18:33

Britney vs Spears

Netflix-dokumentar tilføjer nye detaljer til historien om den umyndiggjorte popstjerne og udstiller et pilråddent system.

Biografanmeldelse
20. sep. 2021 | 15:33

Det er ikke slut endnu

Smuk, morsom og melankolsk skildring af en omsorgsoase, hvor personalet tager hånd om Alzheimers-ramte med standhaftig solidaritet, mens manden med leen slår græsset udenfor.

Biografanmeldelse
18. sep. 2021 | 10:27

Kandis for livet

Portrættet af Johnny Hansen rummer så mange temaer af almenmenneskelig interesse, at selv folk langt fra ikonets målgruppe vil blive grebet.

Serieanmeldelse
24. aug. 2021 | 07:42

Bok­sed­reng fra Blokken

DR-serie om drengeliv i Vollsmose går lige i hjertekulen, så længe den indfanger autentiske øjeblikke og viser boksningens socialiserende effekt.

Biografanmeldelse
13. aug. 2021 | 15:57

Helmut Newton: The Bad and the Beautiful

Fænomenalt underholdende dokumentar om fotografen Helmut Newton er kontroversiel ved at vise kunstneren som forløser for en række kendte kvinder.

© Filmmagasinet Ekko