Anmeldelser

For tag: fransk film
1 - 12 ud af 16
Biografanmeldelse
07. aug. 2022 | 11:29

Farvel hr. Haffmann

Fremragende skuespilpræstationer løfter fransk holocaust-fortælling, som med nutidens fremmedhad er skræmmende aktuel.

Biografanmeldelse
08. juli 2022 | 12:33

Min sommer i Provence

Drama om instruktøren Marcel Pagnols barndom er guf for den frankofile biografgænger, der sætter pris på små passioner i sommervarmen.

Biografanmeldelse
08. juni 2022 | 15:05

Délicieux

Fransk kokkedrama er en overdådig og smittende anretning, der udfolder kampen mellem herskab og tjenestefolk i tiden før den franske revolution.

Biografanmeldelse
14. aug. 2021 | 18:18

Sommeren ’85

François Ozons velspillede kærlighedsdrama om to unge mænd finder en skævere tone end Call Me by Your Name ved at blande det medrivende og melankolske.

Serieanmeldelse
20. feb. 2019 | 13:59

Ring til min agent!

Det er morsomt underholdende, når fransk serie åbner døren til skuespilagenternes lukkede verden og pirker til den piedestal, som stjernerne bliver anbragt på.

Biografanmeldelse
18. sep. 2021 | 08:53

Two of Us

Vidunderlig film om et ældre, lesbisk par har ligheder med Amour, men den er mere interesseret i at udvikle sine personer end chokere publikum.

Biografanmeldelse
18. jan. 2022 | 00:04

Petite maman

Instruktøren bag Portræt af en kvinde i flammer har med et magisk twist skabt en dragende melankolsk fortælling om en lille piges store bekymringer.

Biografanmeldelse
09. feb. 2022 | 15:23

Pil’s eventyr

Fransk animationsfilm med sprudlende danske stemmer og original komik er overraskende god underholdning til børn og voksne.

Biografanmeldelse
09. juni 2021 | 12:05

På kanten af livet

Fransk forvekslingskomedie om venskab og terminalcancer forsøger at være en ny De urørlige, men savner fandenivoldskhed.

Biografanmeldelse
21. okt. 2021 | 10:18

Gagarine

Fransk drama om en ung mand, der forsøger at redde sit hjem fra nedrivning, er en dybt betagende filmoplevelse.

Biografanmeldelse
21. nov. 2021 | 13:26

Alt gik godt

François Ozon tackler livets store punktum med åbenhed og giver os en sjælden mulighed for at granske vores egen dødelighed.

Biografanmeldelse
20. maj 2022 | 08:56

Hændelsen

Venedig-vinderen er et rystende og komplet overbevisende abortdrama, der fremover bør vises på alle tv-stationer verden over på kvindernes kampdag.

© Filmmagasinet Ekko