Anmeldelser

For tag: gyserfilm
1 - 12 ud af 19
Biografanmeldelse
05. dec. 2022 | 13:28

Terrifier 2

Dræberklovnen Art the Clown huserer i en af de mest grusomme, blodige, horrible og ækle gyserfilm i historien.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 11:11

Prey for the Devil

Psykologisk familiesorg vejer op for rædselsvækkende dårlige effekter i gyser om dæmonuddrivelse.

Biografanmeldelse
29. sep. 2022 | 15:24

Smile

Skrækindjagende gyser misser chancen for at fortælle en kompleks historie om menneskelige vrangforestillinger.

Biografanmeldelse
08. sep. 2022 | 08:02

Bodies Bodies Bodies

TikTok-generationen er offeret i veloplagt mordmysterium, som er mere sjovt end uhyggeligt.

Biografanmeldelse
01. sep. 2022 | 07:27

The In­vit­a­tion

På grænsen af satire får rigmandsstereotyper sig en overhaling i gotisk gysermysterium med velspillende Nathalie Emmanuel.

Biografanmeldelse
27. mar. 2022 | 19:11

X

Blændende horrorfilm serverer et elegant blodbad i hyldest til 70’ernes mesterlige gysere, men med moderne twist.

Biografanmeldelse
01. feb. 2022 | 09:41

Scream 5

Den femte Scream-film formår kunststykket at bygge videre på det gamle og tage franchisen i nye retninger.

Serieanmeldelse
31. jan. 2022 | 18:46

Archive 81

Luften er tyk af paranoia og uhygge i Netflix-gyser, der undervejs ligner en af tidens bedste horrorserier, men snubler i slutningen.

Biografanmeldelse
09. nov. 2021 | 09:36

De uskyldige

Norske Eskil Vogt har lavet en grum, smuk og intelligent gyser, hvor børns impulsive følelser bliver taget lige så seriøst som voksnes.

Biografanmeldelse
03. nov. 2021 | 10:47

The Boy Behind the Door

To drenge gennemlever et mareridt i intens katten efter musen-gyser, hvor ægte venskab er vejen ud af mørket.

Biografanmeldelse
27. okt. 2021 | 15:03

Antlers

Den gennemborende håbløshed i USA’s ødemark er det mest skræmmende i velsmurt gyser om et okkult udyr med gevir.

Biografanmeldelse
09. sep. 2021 | 14:46

Malignant

Bloddryppende galskab fra den moderne gysermester James Wan er skamløst underholdende, men indimellem også for idiotisk.

© Filmmagasinet Ekko