Anmeldelser

For tag: gyserfilm
1 - 12 ud af 14
Biografanmeldelse
27. mar. 2022 | 19:11

X

Blændende horrorfilm serverer et elegant blodbad i hyldest til 70’ernes mesterlige gysere, men med moderne twist.

Biografanmeldelse
01. feb. 2022 | 09:41

Scream 5

Den femte Scream-film formår kunststykket at bygge videre på det gamle og tage franchisen i nye retninger.

Serieanmeldelse
31. jan. 2022 | 18:46

Archive 81

Luften er tyk af paranoia og uhygge i Netflix-gyser, der undervejs ligner en af tidens bedste horrorserier, men snubler i slutningen.

Biografanmeldelse
09. nov. 2021 | 09:36

De uskyldige

Norske Eskil Vogt har lavet en grum, smuk og intelligent gyser, hvor børns impulsive følelser bliver taget lige så seriøst som voksnes.

Biografanmeldelse
03. nov. 2021 | 10:47

The Boy Behind the Door

To drenge gennemlever et mareridt i intens katten efter musen-gyser, hvor ægte venskab er vejen ud af mørket.

Biografanmeldelse
27. okt. 2021 | 15:03

Antlers

Den gennemborende håbløshed i USA’s ødemark er det mest skræmmende i velsmurt gyser om et okkult udyr med gevir.

Biografanmeldelse
09. sep. 2021 | 14:46

Malignant

Bloddryppende galskab fra den moderne gysermester James Wan er skamløst underholdende, men indimellem også for idiotisk.

Biografanmeldelse
01. sep. 2021 | 21:54

Escape Room: No Way Out

Efterfølger til svag gyserfilm om dødsensfarlige rum er indimellem så absurd dårlig, at det kan få én til at gyse.

Biografanmeldelse
25. aug. 2021 | 12:02

Candyman

Stemningsfuld fortsættelse af horrorklassiker forsøger at løfte historien i en større sags tjeneste, men udførslen halter.

Biografanmeldelse
19. aug. 2021 | 07:55

Wrong Turn: The Found­a­tion

Ung kvinde langer effektive øretæver ud i blodig gyserfilm, der ikke lægger nyt til historien om det civiliserede menneskes møde med brutale bondeknolde.

Biografanmeldelse
27. juni 2021 | 10:37

A Quiet Place 2

Historien og budgettet er større i opfølgeren til genistregen A Quiet Place, men når døden kommer tordnende i de naturskønne omgivelser, er det stadig ubeskriveligt skrækindjagende.

Biografanmeldelse
04. jan. 2021 | 01:56

Den anden side

Svensk horrorfilm om en familie, der flytter ind i et nyt hus, er skræmmende som ind i helvede.

© Filmmagasinet Ekko