Anmeldelser

For tag: hbo nordic
1 - 12 ud af 94
Serieanmeldelse
22. sep. 2020 | 16:24

Suc­ces­sion – sæson 2

Den nykårede Emmy-vinder for bedste dramaserie er med genial fortælling om depraveret mediefamilie en af tidens bedste serier.

Serieanmeldelse
12. aug. 2021 | 10:34

The White Lotus

HBO’s komediedrama er fortjent en af tidens hotte serier, der fascinerer med sin satire over den forkælede overklasse i et hawaiiansk feriehelvede.

Serieanmeldelse
03. juni 2020 | 14:49

I May Destroy You

Rørende serie om overgreb og samtykke markerer ankomsten for en af den nye generations bedste og vigtigste stemmer.

Serieanmeldelse
13. apr. 2021 | 21:21

Welcome to Utmark

Kim Fupz Aakeson og Dagur Káris nordiske Twin Peaks-western rammer plet med begsort galgenhumor og skaber forventninger til en anden sæson med mere fortælling.

Serieanmeldelse
12. feb. 2020 | 07:44

ZeroZeroZero

Med blandt andre danske Janus Metz som instruktør viser uhyggelig HBO-serie, der ikke er for svage sjæle, narkoens infame vej på tværs af klasser og nationer.

Serieanmeldelse
07. apr. 2020 | 13:56

Mrs. America

Cate Blanchett stråler som konservativ husmor med en sidegesjæft som politisk aktivist i fængslende drama om feminismens landvindinger i 1970’erne.

Serieanmeldelse
02. maj 2020 | 09:48

I Know This Much Is True

Mark Ruffalo er fænomenal i dobbeltrollen som et tvillingepar i brutal HBO-serie, der dykker ned i mørke barndomstraumer og psykisk lidelse.

Serieanmeldelse
13. okt. 2020 | 11:08

The Good Lord Bird

Ethan Hawke er fremragende i miniserie, der med historien om oprør under den amerikanske slavetid perfekt forener galskab og alvor.

Serieanmeldelse
09. nov. 2020 | 18:49

Industry

Med stort fokus på sex og stoffer formår serie om unge mennesker i den engelske finansverden ikke at forløse sit potentiale som generationsportræt.

Serieanmeldelse
18. dec. 2020 | 18:37

Sløborn

Uhyggeligt fremsynet tysk-dansk virusserie er så tæt på verdens miserable tilstand netop nu, at man har svært ved at se den som underholdning.

Serieanmeldelse
30. dec. 2020 | 16:09

Valley of Tears

Israelsk miniserie er lige så ambitiøs som ubehagelig, når den skildrer Yom Kippur-krigen uden national patos.

Tv-anmeldelse
08. aug. 2014 | 14:43

The Knick – sæson 1

Steven Soderberghs bud på en lægeserie er intens og dramatisk underholdning med Clive Owen i sit livs hovedrolle.

© Filmmagasinet Ekko