Anmeldelser

For tag: hugh jackman
1 - 10 ud af 10
Biografanmeldelse
02. sep. 2021 | 06:05

Re­min­is­cence

Sci-fi om desperat mand på jagt efter sin forsvundne kæreste emmer af Nolan-brødrenes hjernevridende opfindelser, men karaktererne lades i stikken.

Streaminganmeldelse
16. apr. 2020 | 10:12

Bad Education

Hugh Jackman leverer karrierens bedste præstation i autentisk og elegant satirisk historie om en populær skoleleder, der begår underslæb i millionklassen.

Biografanmeldelse
22. dec. 2017 | 11:14

The Greatest Showman

Dårlig musik og en usympatisk helt gør kedelig musical til julens mest pinefulde biografoplevelse.

Biografanmeldelse
01. mar. 2017 | 19:09

Logan

Den sidste film med Hugh Jackman som Wolverine er en vellykket hyldest til den rasende mutant.

Biografanmeldelse
30. mar. 2016 | 20:58

Eddie the Eagle

Stjerneskuddet Tagon Egerton spiller sig helt ud som den elendige skihopper Eddie i en hjertelig nostalgikomedie, hvor ørnen dog aldrig bliver mere end en kuriøs pauseklovn.

Biografanmeldelse
07. okt. 2015 | 16:47

Pan

Hvordan fandt Peter Pan egentlig Ønskeøen og Kaptajn Klo? Det forsøger Pan at besvare med masser af 3D-effekter og fart over feltet.

Biografanmeldelse
20. maj 2014 | 10:22

X-Men: Days of Future Past

Bryan Singer og hans stjernecast er fulde af overskud i den hidtil mest intrikate og ambitiøse X-Men-film, som også er seriens bedste til dato.

Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 21:58

Prisoners

Ingen forælder vil kunne se Denis Villeneuves stjernebesatte film om barnekidnapning uden at blive berørt. Det kan forklare Prisoners’ fænomenale succes ved billetlugerne rundt omkring i verden.

Biografanmeldelse
24. juli 2013 | 20:00

The Wolverine

The Wolverine leverer kompetent action, men føles som et mellemspil før næste sommers store X-Men-slag.

Biografanmeldelse
20. mar. 2013 | 20:00

Les Misérab­les

Tom Hoopers Oscar-nominerede version af Victor Hugos klassiker er fuldt af nøgent nærvær, mægtige mudderpøle og en spiselig version af kristendommen, udspillet for fulde barduner.

© Filmmagasinet Ekko