Anmeldelser

For tag: marvel
1 - 12 ud af 26
Biografanmeldelse
07. juli 2022 | 12:28

Thor 4: Love and Thunder

Charmerende selvironi og en herlig skurk driver stjernespækket superheltefilm, der undervejs falder i gryden med platkomik.

Biografanmeldelse
10. okt. 2018 | 23:00

Venom

Sony Pictures er ansvarlig for en uinspireret og harmløs superheltefilm, der forvalter en af Marvels bedste figurer helt håbløst.

Biografanmeldelse
26. mar. 2014 | 10:17

Captain America: The Winter Soldier

Med action, højpolitisk konspiration og menneskelig tyngde er Captain America: The Winter Soldier en af de bedste superheltefilm nogensinde.

Biografanmeldelse
25. apr. 2018 | 01:00

Avengers: Infinity War

Første halvdel af den ultimative superheltefilmatisering er hæsblæsende, morsom og rørende. Ventetiden til næste film bliver lang!

Serieanmeldelse
08. juni 2021 | 19:25

Loki

Med Tom Hiddleston i charmerende og dramatisk topform er den nyeste Marvel-serie en veloplagt blanding af humor og eksistentielt drama.

Biografanmeldelse
06. juli 2021 | 14:27

Black Widow

Superhelte-spionbrag lægger ikke skjul på inspirationen fra James Bond og er bedst, når den omfavner familien og humoren.

Biografanmeldelse
01. sep. 2021 | 05:57

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Marvels første film med en asiatisk superhelt leverer medrivende action, men trækker også mesterligt i hjertestrengene.

Serieanmeldelse
30. mar. 2022 | 15:43

Moon Knight

Marvel-serie med Oscar Isaac som personlighedsforstyrret superhelt lever på stjernekarisma og skør komik.

Biografanmeldelse
04. maj 2022 | 07:09

Doctor Strange in the Mul­ti­verse of Madness

Marvels kompetente kræfter syrer veloplagt helt ud i multiverset i stileksperiment, der både fremkalder grin og gys, men ikke trænger dybere ned i følelserne.

Biografanmeldelse
24. apr. 2013 | 23:48

Iron Man 3

Med Shane Black i instruktørstolen får Robert Downey Jr.’s jernmand en velgørende vitaminindsprøjtning og kamp til stregen af to sjældent veloplagte superskurke.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Thor: The Dark World

Chris Hemsworth svinger igen hammeren karismatisk, og Stellan Skarsgaard render rundt med røven bar. Men charmen mangler i anden omgang af Thor.

Biografanmeldelse
29. juli 2014 | 13:56

Guardians of the Galaxy

Marvels nye filmatisering leverer uhøjtidelig underholdning og utraditionel musik i et spacet univers, hvor gode grin vægtes højere end store følelser.

© Filmmagasinet Ekko