Anmeldelser

For tag: netflix
1 - 12 ud af 209
Serieanmeldelse
30. dec. 2022 | 00:30

Wednesday

Jenna Ortega er et fund som feministisk teenageidol med en ikonisk dans, men krimimysteriet og det visuelle udtryk lader en del tilbage at ønske.

Biografanmeldelse
20. dec. 2022 | 06:57

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Stjerner stråler på fransk visit i Netflix-fortsættelse af succesfuld krimikomedie, som byder på hyggelig uhygge i mondæne omgivelser.

Serieanmeldelse
11. dec. 2022 | 09:37

Harry og Meghan

Den hypede dokumentarserie om Prins Harry og Meghan Markle er bedst, når den trækker tråde til racismen i imperiets kolonitid.

Biografanmeldelse
04. dec. 2022 | 14:05

Hvid støj

Noah Baumbach’ filmatisering af Don DeLillos roman spidder 80’ernes angst for katastrofer og et informationssamfund under bombardement af nye medier.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 13:17

Guillermo del Toro’s Pinocchio

Mexicansk Oscar-vinder lader fortælleglæden vokse ud gennem lærredet i magisk stop-motion-musical om den løgnagtige trædukke.

Biografanmeldelse
15. nov. 2022 | 15:04

Bardo

Oscar-vinders bjergtagende ambitiøse Netflix-film er en ekvilibristisk kunstners storladne navlepilleri.

Serieanmeldelse
21. okt. 2022 | 13:35

Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Netflix-serien, der advarer mod idoldyrkelse af seriemordere, forfalder selv til kvalm fascination af en nekrofil kannibal.

Biografanmeldelse
13. okt. 2022 | 11:21

The Good Nurse

Med realisme og skandinavisk mådehold er Tobias Lindholms seriemorderdrama den bedste Hollywood-debut af en dansk instruktør nogensinde.

Serieanmeldelse
10. sep. 2022 | 14:08

Copen­ha­gen Cowboy

Der er ikke meget Pusher over Nicolas Winding Refns tilbagevenden til Danmark, hvor han fortsætter de senere års dvælende neon noir-stemning med glimtvis genialitet.

Streaminganmeldelse
08. sep. 2022 | 19:36

Blonde

Det visionære portræt af Marilyn Monroe er et bragende mesterværk, der gør Ana de Armas til en stjerne og publikum til medskyldige i stjernens dødsspiral.

Streaminganmeldelse
31. aug. 2022 | 13:42

RRR

Sjældent har en actionfilm føltes større end vildt underholdende mytologisering af to af Indiens mest elskede revolutionære skikkelser.

Serieanmeldelse
26. aug. 2022 | 16:51

Better Call Saul – sæson 6

En af tv-historiens bedste serier løfter sig over Breaking Bad med åndeløst spændende og dybt bevægende afslutning på det forrygende karakterstudie.

© Filmmagasinet Ekko