Anmeldelser

For tag: tv 2
1 - 12 ud af 42
Serieanmeldelse
14. aug. 2020 | 08:39

Alfa

Spændende og brutal krimiserie af Ekko Shortlist-vinderen Milad Avaz handler om de eksistentielle valg i livet og glimrer især ved fremragende birollepræstationer.

Serieanmeldelse
25. jan. 2020 | 11:40

Ba­de­ho­tel­let – sæson 7

Syvende sæson af det populære kostumedrama finder en sjælden balance mellem historiske perspektiver og festlig folkekomedie.

Serieanmeldelse
02. feb. 2019 | 20:29

Ba­de­ho­tel­let – sæson 6

I en tid domineret af dystre krimier er Badehotellet et fornøjeligt alternativ, men hyggehumor og det fatale år 1939 rimer ikke.

Serieanmeldelse
29. jan. 2021 | 13:57

Ba­de­ho­tel­let – sæson 8

Krigens rædsler får ikke lov til at forpurre den danske sommeridyl i ny sæson af kostumedramaet.

Tv-anmeldelse
14. jan. 2021 | 16:54

De pårørende

Vibe Mogensens sobre og rørende dokumentar om pårørendes oplevelse af sindslidelser vinder med sin enkle tilgang.

Tv-anmeldelse
21. dec. 2019 | 19:38

Den anden Dirch

TV 2-dokumentar antyder, at den bløde, søde mand også kunne være et dumt svin, men vi mangler stadig analysen af en af landets største komikere.

Tv-anmeldelse
15. aug. 2020 | 10:45

Den vildeste danser

TV 2’s nye fredagsunderholdningsprogram lever ikke op til den præmis, som man selv har opstillet.

Tv-anmeldelse
25. mar. 2021 | 16:52

Det store kli­maslags­mål

Kedelig dokumentar om Dan Jørgensens ambitiøse klimaplan gør os hverken klogere på den grønne omstilling eller manden i fokus.

Tv-anmeldelse
19. aug. 2020 | 22:42

Det util­gi­ve­li­ge

Dokumentarserie med Lisbeth Zornig Andersen som vært graver hjerteskærende ned i makabre drabssager for at skabe afklaring for de efterladte.

Tv-anmeldelse
07. jan. 2013 | 20:59

Dicte

TV 2’s livsstilskrimi Dicte er lige så spændende som en sofa fra Ikea, mener Bo Tao Michaëlis.

Serieanmeldelse
07. sep. 2019 | 13:44

DNA

TV 2’s krimisatsning er lækker og luksuriøs, men i de to første afsnit er der meget lidt nyt under forhørslampen.

Serieanmeldelse
06. apr. 2018 | 21:30

Drabet uden lig

Bliver drabssag uden lig pustet op til et justitsmord for spændingens skyld? Efter de første to afsnit lader Ekkos anmelder tvivlen komme TV 2’s true crime-serie til gode.

© Filmmagasinet Ekko