Anmeldelser

For tag: tv 2
1 - 12 ud af 42
Serieanmeldelse
22. okt. 2020 | 12:24

Par­ti­er­nes skjulte overgreb

TV 2-dokumentar om seksuelle overgreb i ungdomspartierne er rystende og må give genklang på Christiansborgs gange.

Tv-anmeldelse
29. juli 2020 | 11:17

Ple­je­hjem­me­ne bag facaden

TV 2-dokumentar om forholdene på to plejehjem er ubehagelig, hjerteskærende og solid, nødvendig journalistik.

Serieanmeldelse
13. juni 2020 | 14:29

Ulrikke uden skam

Skam-stjernen Ulrikke Falch lukker generøst seerne ind i hudløs udlevering af sine pengeproblemer, personlighedsforstyrrelse og moralsk tvivlsomme omgang med influencerindustrien.

Serieanmeldelse
30. jan. 2020 | 14:39

SEX

Kærlighed gør blind, men i den store liderlighed gør sex endnu mere blind. TV 2’s nye webserie er ligesom livet dramatisk og hverdagsagtig på samme tid.

Serieanmeldelse
01. jan. 2019 | 19:17

Lykke-Per – tv-serie

Tv-serien lapper på de løse ender i spillefilmen, men kunne sagtens have båret flere afsnit og gjort mere ud af det moderne gennembrud.

Serieanmeldelse
02. okt. 2018 | 17:05

Kriger

Christoffer Boe fortæller med bravur en krimihistorie i seks afsnit, som med hypnotiske billeder og skarp psykologi indfanger kampen i Københavns brutale underverden.

Streaminganmeldelse
14. feb. 2021 | 10:40

Framing Britney Spears

Den sjæl, som medierne og den ældre generation stjal, får sangeren Britney Spears tilbage i New York Times-dokumentar.

Tv-anmeldelse
14. jan. 2021 | 16:54

De pårørende

Vibe Mogensens sobre og rørende dokumentar om pårørendes oplevelse af sindslidelser vinder med sin enkle tilgang.

Tv-anmeldelse
27. nov. 2020 | 10:44

Operation X: Ske­let­ter­ne i pen­ge­ska­bet

Der er lovligt mange svinkeærinder, men TV 2 fortjener ros for at kaste lys over Danske Banks inkassoskandale og den statsstøttede kriminalitet i bankverdenen.

Serieanmeldelse
02. sep. 2020 | 18:31

Outcry – uskyldig dømt?

True crime-dokumentar om en rådden rettergang ryster med afsløring af dårligt politiarbejde i en pædofili-sag mod amerikansk ungdomsstjerne.

Tv-anmeldelse
19. aug. 2020 | 22:42

Det util­gi­ve­li­ge

Dokumentarserie med Lisbeth Zornig Andersen som vært graver hjerteskærende ned i makabre drabssager for at skabe afklaring for de efterladte.

Serieanmeldelse
14. aug. 2020 | 08:39

Alfa

Spændende og brutal krimiserie af Ekko Shortlist-vinderen Milad Avaz handler om de eksistentielle valg i livet og glimrer især ved fremragende birollepræstationer.

© Filmmagasinet Ekko