Anmeldelser / Tv-anmeldelse

1 - 12 ud af 198
Tv-anmeldelse
25. mar. 2021 | 16:52

Det store kli­maslags­mål

Kedelig dokumentar om Dan Jørgensens ambitiøse klimaplan gør os hverken klogere på den grønne omstilling eller manden i fokus.

Tv-anmeldelse
25. jan. 2021 | 00:54

Bag skyerne

Katrine Philp har skabt en hjerteskærende dokumentar, der gør sig til et talerør for de allermindste og bryder tabuet om børn i dyb sorg.

Tv-anmeldelse
14. jan. 2021 | 16:54

De pårørende

Vibe Mogensens sobre og rørende dokumentar om pårørendes oplevelse af sindslidelser vinder med sin enkle tilgang.

Tv-anmeldelse
05. jan. 2021 | 22:10

Togu­lyk­ken på Storebælt

Personlige beretninger fra togulykken for to år siden vidner om menneskers håndtering af krisesituationer, men rekonstruktionerne støjer.

Tv-anmeldelse
27. dec. 2020 | 12:50

Fordi du er kvinde

I DR2-serie fortæller Danmarks stærkeste kvinder om oplevelser med sexisme. Ekkos anmelder har testet, om serien også rammer mændene.

Tv-anmeldelse
27. nov. 2020 | 10:44

Operation X: Ske­let­ter­ne i pen­ge­ska­bet

Der er lovligt mange svinkeærinder, men TV 2 fortjener ros for at kaste lys over Danske Banks inkassoskandale og den statsstøttede kriminalitet i bankverdenen.

Tv-anmeldelse
19. aug. 2020 | 22:42

Det util­gi­ve­li­ge

Dokumentarserie med Lisbeth Zornig Andersen som vært graver hjerteskærende ned i makabre drabssager for at skabe afklaring for de efterladte.

Tv-anmeldelse
15. aug. 2020 | 10:45

Den vildeste danser

TV 2’s nye fredagsunderholdningsprogram lever ikke op til den præmis, som man selv har opstillet.

Tv-anmeldelse
09. aug. 2020 | 21:16

ArtyFarty

Efter fire afsnit har DR2’s nye kulturprogram langt om længe fundet formen, men indholdet mangler stadig.

Tv-anmeldelse
04. aug. 2020 | 13:56

Det sidste ord – Bent Fa­bri­ci­us-​Bjer­re

En befriende uironisk Mikael Bertelsen lykkes med et dristigt koncept, når han for sidste gang taler med Bent Fabricius-Bjerre og forbinder hans liv med dit og mit.

Tv-anmeldelse
29. juli 2020 | 11:17

Ple­je­hjem­me­ne bag facaden

TV 2-dokumentar om forholdene på to plejehjem er ubehagelig, hjerteskærende og solid, nødvendig journalistik.

Tv-anmeldelse
10. juni 2020 | 07:02

On the Record – se­xankla­ger i mu­sik­bran­chen

Kontroversiel dokumentar rammer hårdt ved at sætte ansigter på voldtægtsanklagerne mod hiphop-produceren Russell Simmons.

© Filmmagasinet Ekko