Anmeldelser

For tag: tv 2
1 - 12 ud af 42
Serieanmeldelse
01. maj 2021 | 01:06

Hvide Sande

Der er mere hårdkogt æg end krimi i TV 2’s solbeskinnede mordgåde om et umage politipar på mission på den jyske vestkyst.

Serieanmeldelse
29. okt. 2020 | 19:04

Sy­geple­jesko­len – sæson 3

Tredje sæson af det muntre lægedrama udstiller bedagede kønsnormer, men mangler en ægte interesse for den strukturelle diskrimination.

Serieanmeldelse
01. jan. 2019 | 19:17

Lykke-Per – tv-serie

Tv-serien lapper på de løse ender i spillefilmen, men kunne sagtens have båret flere afsnit og gjort mere ud af det moderne gennembrud.

Serieanmeldelse
10. nov. 2019 | 11:02

Mellem os

Med humor og nuancerigdom punkterer dansk-norsk serie forestillingen om kernefamilien som lykkens arne.

Serieanmeldelse
27. apr. 2019 | 14:31

Sy­geple­jesko­len – sæson 2

Det har styrket periodedramaet, at seriens problematiske hovedperson har rykket teltpælene op og givet mere plads til det muntre persongalleri.

Serieanmeldelse
14. aug. 2020 | 08:39

Alfa

Spændende og brutal krimiserie af Ekko Shortlist-vinderen Milad Avaz handler om de eksistentielle valg i livet og glimrer især ved fremragende birollepræstationer.

Tv-anmeldelse
27. nov. 2020 | 10:44

Operation X: Ske­let­ter­ne i pen­ge­ska­bet

Der er lovligt mange svinkeærinder, men TV 2 fortjener ros for at kaste lys over Danske Banks inkassoskandale og den statsstøttede kriminalitet i bankverdenen.

Serieanmeldelse
29. jan. 2021 | 13:57

Ba­de­ho­tel­let – sæson 8

Krigens rædsler får ikke lov til at forpurre den danske sommeridyl i ny sæson af kostumedramaet.

Serieanmeldelse
07. sep. 2019 | 13:44

DNA

TV 2’s krimisatsning er lækker og luksuriøs, men i de to første afsnit er der meget lidt nyt under forhørslampen.

Serieanmeldelse
21. apr. 2020 | 16:12

Savmordet

TV 2’s true crime-serie om jagten på gerningsmanden i uopklaret mord fra 90’erne byder på effektiv spænding, men glemmer selve sagen.

Serieanmeldelse
18. juli 2020 | 23:20

Puls

De unge skuespillere gløder af charme og ægthed i en historie, der med sit fokus på grov homofobi føles ude af trit med den generation, som TV 2-serien skildrer.

Tv-anmeldelse
29. juli 2020 | 11:17

Ple­je­hjem­me­ne bag facaden

TV 2-dokumentar om forholdene på to plejehjem er ubehagelig, hjerteskærende og solid, nødvendig journalistik.

© Filmmagasinet Ekko