Anmeldelser

For tag: tv 2
13 - 24 ud af 42
Serieanmeldelse
02. sep. 2020 | 18:31

Outcry – uskyldig dømt?

True crime-dokumentar om en rådden rettergang ryster med afsløring af dårligt politiarbejde i en pædofili-sag mod amerikansk ungdomsstjerne.

Tv-anmeldelse
19. aug. 2020 | 22:42

Det util­gi­ve­li­ge

Dokumentarserie med Lisbeth Zornig Andersen som vært graver hjerteskærende ned i makabre drabssager for at skabe afklaring for de efterladte.

Tv-anmeldelse
15. aug. 2020 | 10:45

Den vildeste danser

TV 2’s nye fredagsunderholdningsprogram lever ikke op til den præmis, som man selv har opstillet.

Serieanmeldelse
14. aug. 2020 | 08:39

Alfa

Spændende og brutal krimiserie af Ekko Shortlist-vinderen Milad Avaz handler om de eksistentielle valg i livet og glimrer især ved fremragende birollepræstationer.

Tv-anmeldelse
29. juli 2020 | 11:17

Ple­je­hjem­me­ne bag facaden

TV 2-dokumentar om forholdene på to plejehjem er ubehagelig, hjerteskærende og solid, nødvendig journalistik.

Serieanmeldelse
18. juli 2020 | 23:20

Puls

De unge skuespillere gløder af charme og ægthed i en historie, der med sit fokus på grov homofobi føles ude af trit med den generation, som TV 2-serien skildrer.

Serieanmeldelse
13. juni 2020 | 14:29

Ulrikke uden skam

Skam-stjernen Ulrikke Falch lukker generøst seerne ind i hudløs udlevering af sine pengeproblemer, personlighedsforstyrrelse og moralsk tvivlsomme omgang med influencerindustrien.

Tv-anmeldelse
10. juni 2020 | 07:02

On the Record – se­xankla­ger i mu­sik­bran­chen

Kontroversiel dokumentar rammer hårdt ved at sætte ansigter på voldtægtsanklagerne mod hiphop-produceren Russell Simmons.

Serieanmeldelse
28. maj 2020 | 13:40

Rita – sæson 5

Sidste sæson af populær komedieserie virker altmodisch i sin opbygning, men den herligt bramfrie titelperson holder stadig.

Serieanmeldelse
24. maj 2020 | 15:07

Til­stå­el­sen

Med grundig research og en sober fremstilling sætter TV 2-serie spørgsmålstegn ved, om manden kendt som Danmarks værste massemorder faktisk er skyldig.

Tv-anmeldelse
24. maj 2020 | 09:27

Mod, sved, tårer

TV 2-dokumentar om en akrobatisk ungdomsuddannelse fortjener cadeau for at fremhæve alternative rollemodeller, men mangler en dybere interesse i de medvirkende.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 00:38

Gaden

TV 2-dokumentar giver en sjælden og værdig stemme til tre af gadens frie fugle, der kæmper med både fortiden og morgendagen.

© Filmmagasinet Ekko