Anmeldelser

For tag: viaplay
1 - 12 ud af 42
Serieanmeldelse
16. jan. 2023 | 16:35

Den som dræber: Fanget af mørket – sæson 3

Viaplay-serie hæver sig over normen af danske krimier med en velskrevet og flot spillet historie om drab i familiens skød.

Serieanmeldelse
15. dec. 2022 | 17:17

All Exclusive – Sofie Linde

Det enorme sammenstød udebliver, men der opstår en frugtbar og interessant samtale imellem Sofie Linde og Casper Christensen.

Serieanmeldelse
12. dec. 2022 | 14:30

Elvira

Viaplays krimikomedie om en retfærdighedssøgende bordel-receptionist fænger kun i glimt.

Serieanmeldelse
07. dec. 2022 | 10:05

All Exclusive – Iben Hjejle

Det første afsnit af Casper Christensen og Mikael Bertelsens tv-eksperiment er mere badeferie end stor interview-kunst.

Serieanmeldelse
26. okt. 2022 | 05:52

This England

Michael Winterbottoms serie er en skarp diagnosticering af den britiske regerings håbløst elendige håndtering af coronavirus.

Serieanmeldelse
10. okt. 2022 | 10:17

Riget Exodus

Med et djævelsk glimt i øjet afslutter Lars von Trier sin kultserie i en grandios finale, der byder på sprælsk satire over krænkelseskultur, bureaukrati og ikke mindst sig selv.

Serieanmeldelse
14. sep. 2022 | 15:22

Drømmeren – Karen Blixen bliver til

Connie Nielsen er forrygende til at vise Blixens forvandling fra introvert forfatterspire til bestsellerforfatter i nøgtern og nænsom kvalitetsserie.

Serieanmeldelse
19. aug. 2022 | 13:07

Håber du kom godt hjem

Det er en genistreg at pakke en nødvendig historie om voldtægt ind i en detektivisk ungdomsserie, der vil danne forbillede for målgruppen.

Serieanmeldelse
10. aug. 2022 | 08:00

Riget – sæson 1 & 2

Restaureringen af Lars von Triers hospitalsserie er en åbenbaring. Det omgængelige danske kulturklenodie, der blander gyserfilm og folkekomedie, ser bedre ud end nogensinde.

Serieanmeldelse
08. aug. 2022 | 11:28

Drenge

Jonas Risvig udstiller det maskuline univers i en bemærkelsesværdig Viaplay-serie, der er en helstøbt sanseoplevelse.

Serieanmeldelse
20. maj 2022 | 10:00

Gaslit

Julia Roberts stråler i karrierens bedste præstation som den ydmygede kvinde blandt idiotiske mænd under Watergate-skandalen.

Serieanmeldelse
07. maj 2022 | 15:01

The Viking – narko­kon­gens fald

Journalists optrevling af dansk narkobarons liv har potentialet til at være en medrivende dokumentarserie, men der er blevet truffet et fatalt valg.

© Filmmagasinet Ekko