Anmeldelser / Biografanmeldelse

1909 - 1920 ud af 2051
Biografanmeldelse
22. juli 2015 | 17:08

The Little Death

Ufarlig, australsk komedie handler om ligegyldige menneskers tabubelagte, seksuelle fantasier i et univers af overdrivelser og dårlig humor.

Biografanmeldelse
08. juli 2015 | 12:12

Det store nøddekup

Tyve års animationstekniske fremskridt er gået hen over hovedet på kupkomedie, som hverken er sjov eller spændende.

Biografanmeldelse
01. juli 2015 | 13:54

Magic Mike XXL

Det mandlige stripperensemble er tilbage med mere dans, men mindre drama. McConaughey er skredet – og har taget plottet med.

Biografanmeldelse
25. juni 2015 | 00:16

Ter­min­at­or Genisys

Man skal være ualmindeligt vild med Arnold for at kaste sig over Terminator Genisys, der klunser sig til et spændingsløst metervareprodukt.

Biografanmeldelse
17. juni 2015 | 18:22

Entourage

Gensynet med Hollywoods fire største drengerøve er alt andet end glædeligt. Seriens selvironiske satire trampes ned af en kendiskavalkade.

Biografanmeldelse
20. maj 2015 | 10:13

Hot Pursuit

Modsætninger mødes, og død komik opstår i desperat roadtrip-komedie, hvor en fejlcastet Reese Witherspoon skal forestille at ligne en mand!

Biografanmeldelse
15. apr. 2015 | 22:47

Samba

Instruktør-makkerparret bag De urørlige er tilbage med en helt igennem forglemmelig og kalkuleret dramedy om kærligheden mellem en afrikansk flygtning og en fransk socialrådgiver.

Biografanmeldelse
15. apr. 2015 | 20:47

Black or White

Kevin Costner spiller fordrukken og sorgramt morfar i en film, der blander fad humor og store følelser i noget, der vistnok skulle have været et gribende familiedrama.

Biografanmeldelse
01. apr. 2015 | 12:38

De små ting

Hver dramatisk drejning er mejslet i granit i islandsk fletværksfortælling, der vil for meget og leverer for lidt.

Biografanmeldelse
25. mar. 2015 | 19:00

Hjem

Animationsfilm om integration i det ydre rum har et sympatisk budskab, men leverer det med en utåleligt belærende tone.

Biografanmeldelse
04. mar. 2015 | 16:02

Focus

Will Smith skal forestille at være en distingveret storsvindler med fingrene langt nede i lommer og dametrusser. Men han er snarere en simpel fusentast i fad kupfilm.

Biografanmeldelse
25. feb. 2015 | 10:53

The Woman in Black 2: Angel of Death

Hvor mange gange har krakelerede porcelænsdukker optrådt i gyserfilm? Anden omgang natteroderi med den sortklædte gengangerske føles som noget, der er oplevet før og bedre.

© Filmmagasinet Ekko