Anmeldelser / Biografanmeldelse

1933 - 1944 ud af 2086
Biografanmeldelse
16. sep. 2015 | 23:32

The Trans­port­er Refueled

Ny brite overtager førersædet i fjerde film om chaufføren Frank Martin, men man skal være umådeligt glad for hurtige biler og slåskampe for ikke at kede sig.

Biografanmeldelse
03. sep. 2015 | 09:08

We Are Your Friends

Kan man både kysse og have mel i mund? I Hollywood ja, men amerikansk dj-drama med Zac Efron er nærmest en forbrydelse mod den elektroniske klubscene, som den angiveligt skulle skildre.

Biografanmeldelse
27. aug. 2015 | 00:29

Saint Laurent

Avantgardefilmens excesser forbliver tom staffage i en biopic uden sjæl eller interesse for modeskaberen.

Biografanmeldelse
26. aug. 2015 | 14:47

Hitman: Agent 47

Den nyeste film om dræbermaskinen er åleglat action, hvor volden er flot eksekveret, men desværre kedeligt i længden.

Biografanmeldelse
20. aug. 2015 | 11:36

Self/less

Original idé om folk, der bytter krop og identitet, bliver spildt på halvdårlig action, afstumpet skuespil og et alt for hektisk plot.

Biografanmeldelse
20. aug. 2015 | 01:21

Sinister 2

Børnene er onde, og husene er hjemsøgt i Sinister 2. En rendyrket gyser, der falder i samtlige kliché-fælder undervejs.

Biografanmeldelse
13. aug. 2015 | 10:21

Ruth & Alex

Ikke engang Morgan Freeman og Diane Keaton kan redde en langstrakt og distræt reklamefilm for Brooklyn.

Biografanmeldelse
23. juli 2015 | 00:38

Kærlighed ved første slag

Fransk ungdomsfilm prøver at være morsom og samfundskritisk, men den er en forvirrende og uforløst oplevelse.

Biografanmeldelse
22. juli 2015 | 20:37

Peter Pedal på eventyr i junglen

Filmen om den nysgerrige abe ligner ikke en biograffilm, men et samlebåndsprodukt, som Disney spyer ud på sine mange tv-kanaler.

Biografanmeldelse
22. juli 2015 | 17:08

The Little Death

Ufarlig, australsk komedie handler om ligegyldige menneskers tabubelagte, seksuelle fantasier i et univers af overdrivelser og dårlig humor.

Biografanmeldelse
08. juli 2015 | 12:12

Det store nøddekup

Tyve års animationstekniske fremskridt er gået hen over hovedet på kupkomedie, som hverken er sjov eller spændende.

Biografanmeldelse
01. juli 2015 | 13:54

Magic Mike XXL

Det mandlige stripperensemble er tilbage med mere dans, men mindre drama. McConaughey er skredet – og har taget plottet med.

© Filmmagasinet Ekko