Anmeldelser / Biografanmeldelse

1885 - 1896 ud af 2064
Biografanmeldelse
25. sep. 2019 | 01:27

Tre sekunder

Andrea Di Stefanos undercover-thriller tager munden for fuld, men formår alligevel at placere mindst en enkelt balle på sædets kant.

Biografanmeldelse
25. sep. 2019 | 09:11

Mugge & vejfesten

Wulffmorgenthalers animationsfilm er en kærkommen skilsmissefortælling i børnehøjde, men tematikken drukner i gakkede løjer.

Biografanmeldelse
30. sep. 2019 | 16:12

XY Chelsea

Tryllebindende dokumentar følger Bradley Manning, der afslørede den amerikanske stats krigsforbrydelser, erklærede sig transkønnet og den dag i dag er en gåde.

Biografanmeldelse
01. okt. 2019 | 13:09

Jagtsæson

Dansk komedie om kvinder i midtvejskrise byder på pinagtige situationer, men de komiske pointer er for udpenslede.

Biografanmeldelse
02. okt. 2019 | 21:56

Den lille af­sky­e­li­ge snemand

Det autentiske storbyliv i Kina blander sig med overjordisk smuk magi i en eventyrlig og storslået animationsfilm, der er fyldt med humor og giver stof til eftertanke.

Biografanmeldelse
09. okt. 2019 | 13:43

Edmond

Stik modsat Edmond Rostands stykke Cyrano de Bergerac er filmen om tilblivelsen en usjov og gumpetung affære.

Biografanmeldelse
07. okt. 2019 | 18:43

Fat Front

Fire modige kvinder viser deres dejlige deller frem i en smuk og ærlig dokumentar, der gør op med mange fordomme om tykke.

Biografanmeldelse
08. okt. 2019 | 10:02

Valhalla

Fenar Ahmads live-action-genindspilning af den ikoniske tegnefilm Valhalla skuffer slemt. Thors hammer falder tungt og mørkt.

Biografanmeldelse
17. okt. 2019 | 11:11

Mal­efi­cent: Mistress of Evil

Eventyret om kvinden, der forbandede Tornerose, fortsætter med imponerende ambitioner og et skuffende udfald.

Biografanmeldelse
10. okt. 2019 | 09:41

Gemini Man

Oscar-vinderen Ang Lees eksperiment med 120 billeder i sekundet er mere irriterende end forførende, og historien ligner en klon af Bourne.

Biografanmeldelse
16. okt. 2019 | 12:04

Skin

Sympatisk drama om en autentisk nynazist, der prøver at komme ud af miljøet, misser chancen for at udforske interessante perspektiver.

Biografanmeldelse
19. okt. 2019 | 16:16

Judy

Renée Zellweger er komplet formidabel som superstjernen Judy Garland, der kæmpede med selvværdet og bare ville elskes. 

© Filmmagasinet Ekko