Anmeldelser / Biografanmeldelse

1909 - 1920 ud af 2052
Biografanmeldelse
16. sep. 2019 | 19:03

Ad Astra

Visuelt slående drama med Brad Pitt bygger effektivt op til en slags Dommedag nu i rummet, men man savner et bankende hjerte.

Biografanmeldelse
19. sep. 2019 | 02:53

Rambo: Last Blood

Blandingen af sentimentalitet og sadisme kammer over, men i tråd med tiden er det lykkedes at gøre Rambo til en hvid, gammel og meget vred mand.

Biografanmeldelse
18. sep. 2019 | 18:06

Koko-di Koko-da

Peter Belli spiller den uhyggeligste David Lynch-karakter, der ikke er med i en David Lynch-film, i inderligt eksperimentelt sorgdrama.

Biografanmeldelse
25. sep. 2019 | 01:27

Tre sekunder

Andrea Di Stefanos undercover-thriller tager munden for fuld, men formår alligevel at placere mindst en enkelt balle på sædets kant.

Biografanmeldelse
25. sep. 2019 | 09:11

Mugge & vejfesten

Wulffmorgenthalers animationsfilm er en kærkommen skilsmissefortælling i børnehøjde, men tematikken drukner i gakkede løjer.

Biografanmeldelse
30. sep. 2019 | 16:12

XY Chelsea

Tryllebindende dokumentar følger Bradley Manning, der afslørede den amerikanske stats krigsforbrydelser, erklærede sig transkønnet og den dag i dag er en gåde.

Biografanmeldelse
01. okt. 2019 | 13:09

Jagtsæson

Dansk komedie om kvinder i midtvejskrise byder på pinagtige situationer, men de komiske pointer er for udpenslede.

Biografanmeldelse
02. okt. 2019 | 21:56

Den lille af­sky­e­li­ge snemand

Det autentiske storbyliv i Kina blander sig med overjordisk smuk magi i en eventyrlig og storslået animationsfilm, der er fyldt med humor og giver stof til eftertanke.

Biografanmeldelse
09. okt. 2019 | 13:43

Edmond

Stik modsat Edmond Rostands stykke Cyrano de Bergerac er filmen om tilblivelsen en usjov og gumpetung affære.

Biografanmeldelse
07. okt. 2019 | 18:43

Fat Front

Fire modige kvinder viser deres dejlige deller frem i en smuk og ærlig dokumentar, der gør op med mange fordomme om tykke.

Biografanmeldelse
03. okt. 2019 | 21:16

The Vanishing

Kristoffer Nyholms sene spillefilmdebut er inspireret af et autentisk mysterium, men forløser ikke sit potentiale som snigende thriller.

Biografanmeldelse
06. okt. 2019 | 20:54

Buñuel i skild­pad­der­nes labyrint

Animationsfilm skaber et fuldblods Buñuel-univers, rejser en diskussion om kunstens rolle og gør os klogere på et af filmhistoriens store genier.

© Filmmagasinet Ekko