Anmeldelser / Biografanmeldelse

1945 - 1956 ud af 1978
Biografanmeldelse
11. nov. 2020 | 23:36

Freaky

Horror og humor blandes på blodigt forfriskende maner i underholdende hyldest til gysergenren.

Biografanmeldelse
25. nov. 2020 | 18:21

Saint Maud

Overnaturligt og eksistentielt kammerspil bliver solgt som en gyser, men dens kvaliteter skal findes andre steder.

Biografanmeldelse
02. dec. 2020 | 20:20

Croods: En ny tid

Med højt tempo og et sammenstød mellem stenalderen og den moderne verden er animationskomedie meningsfuld underholdning for hele familien.

Biografanmeldelse
02. dec. 2020 | 19:35

Honest Thief

Liam Neeson er begyndt at bevæge sig som en mand i hans høje alder, og med tandløs action kan selv 99 minutter føles som en evighed.

Biografanmeldelse
12. feb. 2021 | 15:35

Wonder Woman 1984

Superheltefilmen starter sjovt og romantisk, men efterhånden arbejder den sig frem mod at blive lige så pæn og farveløs som Gal Gadot.

Biografanmeldelse
13. maj 2021 | 08:32

Spiral: From the Legacy of Saw

Komikeren Chris Rock giver ikke noget at grine af i det nyeste indspark i tortursagaen, der skruer ned for lemlæstelserne med uhyggeligt dårlig historie.

Biografanmeldelse
15. maj 2021 | 23:29

Ammonite

Saoirse Ronan funkler over for Kate Winslet i lesbisk kærlighedsdrama, der får én til at drømme sig væk til en regnfuld, engelsk kystby.

Biografanmeldelse
17. maj 2021 | 18:50

Demon Slayer: Mugen Train

Fremragende kampscener og et spændende univers lokker i succesfuld japansk anime om blodig dæmonjagt.

Biografanmeldelse
27. maj 2021 | 14:21

100 % ulv

Med finurlige twists og et meningsfuldt budskab engagerer australsk animationsfilm, men den tyr for ofte til overfladisk spektakel.

Biografanmeldelse
27. maj 2021 | 12:48

Cruella

I en af de mest vellykkede og underholdende skabelsesberetninger er Emma Stone forrygende som den unge Cruella, før hun blev en ikonisk skurk.

Biografanmeldelse
08. juni 2021 | 15:32

Peter Kanin hopper hjemmefra

Animeret kaninhelt vender tilbage i en film, der med intens nuttethed skildrer eksistentielle konflikter i børnehøjde.

Biografanmeldelse
08. juni 2021 | 21:18

Cen­ter­vagt

Status for den danske folkekomedie: Pruttelyde og dumhed er, hvad publikum skal have, og så skal de ellers bare grine.

© Filmmagasinet Ekko